Skocz do zawartości

etyczne linki?

webraster

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłam że jeden z SWL'i zamieszcza na moich stronach linki typu "najgorszy <nazwa zawodu> w <miasto>". Czy takie robienie komuś bydła jest tolerowane przez właścicieli SWL'i?

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

Raczej właściciele SWLi nie sprawdzają każdej frazy. Do tego jest cała masa fraz, które w czyimś mniemaniu komuś szkodzą, więc nie bardzo widzę sens moderacji każdej frazy przez właścicieli SWLi, ale oczywiscie jakieś pw albo mail do supportu wysłać można.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Może ktoś sam się w ten sposób promuje ? :) Dlaczego z góry zakładasz że to konkurencja robi komuś bydło ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A odkąd dziwkarz to "nazwa zawodu"? Jestem przekonana, że ktoś tym linkiem komuś koło tylnej części ciała robi. Nie mój interes w sumie ale byłam ciekawa ogólnego zdania.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

Moze ktos pomyslal w ten sposob, ze za SWL moze dostac filtr lub nawet bana wiec zamiast pozycjonowac sie na 'hydraulik Zakopane' pozycjonuje sie na 'najgorszy hydraulik Zakopane', co daje mu tez kopa na fraze 'hydraulik zakopane', a jak ktos wysle spam raport to Google stwierdzi, ze przeciez to na pewno dzialanie nieuczciwej konkurencji, bo nikt sam by sie na taka fraze nie pozycjonowal i nie uwzgledni takiego zgloszenia ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności