Skocz do zawartości

Opinia o www.megahost.pl

spartan

Rekomendowane odpowiedzi

No ładna oferta, ja bym Ci radził sobie wypróbować ponieważ mają 14 dniowy okres próbny i bardzo ciekawą ofertę nawet dedyki nie są takie drogie jak np w home.pl . Brakuje mi tylko informacji jaka przepustowość łącza mają serwery dedykowane i Vps-y a tak to wszystko pięknie i ładnie. Polecam sam pewnie przetestuję ale teraz jestem spłukany ;/

Najnowsze aktualności finansowe ze świata i polski. Zapraszam i polecam Aktualności fiansowe

• 3 tygodnie później...
Właśnie kończy mi się okres próbny. I raczej zdecyduję się na zawarcie umowy na dłuższy okres. Korzystam z oferty VPS, i jak do tej pory wszystko było i jest cacy. Support miły i pomocny jak ma się problem. Panel Plesk to też całkiem miły dodatek.

Na VPS mają okres testowy? :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

nawet dedyki nie są takie drogie jak np w home.pl
Tylko kto dzierżawi dedyk w home. Jak już chcesz tak porównywać to porównuj z ovh.pl, .kimsufi.pl, www.hetzner.de, a nie z home gdzie ceny są "jak na Batorym".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja "testując" hosting wysyłam jakieś zapytania do BOK'u o różnych porach dnia i jak odpowiadają w miarę szybko 10 -20 minut to rozważam dalej, a jak nie to od razu rezygnuję z takiej firmy...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Serwery w wawie, 2 pakiet jest w spoko cenie, ograniczenia dobrze ze sa gdyz bedzie porzadek i nie beda ci loic lokalizacji, dobra szybkosc, suport wyglada ok, ale ja bym sie nie zdecydowal na host za ktory sie placi z gory, doswiadczenie juz mnie nauczylo ze nie dbaja o klienta tak jak o tego co placi co 1miesiac,lub 2,3, w home.pl jest podobno inaczej (ale za ich cene mam 3 hehe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności