Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2010

wlodarski

Wybory prezydenckie 2010  

299 użytkowników zagłosowało

1. 1. Swój głos w wyborach prezydenckich 2010 oddam na:

• Marka Jurka
      8
    • Jarosława Kaczyńskiego
      29
    • Bronisława Komorowskiego
      83
    • Janusza Korwin-Mikkego
      74
    • Andrzeja Leppera
      6
    • Kornela Morawieckiego
      2
    • Grzegorza Napieralskiego
      20
    • Andrzeja Olechowskiego
      3
    • Waldemara Pawlaka
      4
    • Bogusława Ziętka
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie do tych, którzy w tej ankiecie opowiedzieli się za Bronisławem Komorowskim. Czy zrobiliście to, tylko po to, żeby nie głosować na Jarka czy macie jakieś konkretne powody? ;)

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Mi brakuję odpowiedzi: Nie zagłosuję na nikogo bo żaden z nich się nie nadaje:P A co do Xanna to dobry pomysł może sprzeda to co mamy dobrego w Polsce.... NA PEWNO MAMY COŚ czego inni nie maja:P

możesz zobaczyć głosy (bez głosowania) wtedy "głosujesz" na nikogo.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Mam pytanie do tych, którzy w tej ankiecie opowiedzieli się za Bronisławem Komorowskim. Czy zrobiliście to, tylko po to, żeby nie głosować na Jarka czy macie jakieś konkretne powody? ;)

Wątek dlaczego kto na kogo głosuje był tu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=95730 ale ktoś uznał że tam nie bedziemy o tym gadać tylko tutaj

Marketing internetowy dla firm

Pierwsza tura jest po to aby wyłonić najlepszą dwójkę. Jednak media już zdecydowały, kto w tej dwójce się znajdzie - wystarczy zmierzyć czas antenowy na kandydata. W mediokracji najlepszy kandydat nie ma szans.

Ale ja jak zawsze na Korwina a na II turę, jeśli Jego nie będzie jadę na wakacje - przynajmniej będę miał czyste sumienie.

Ostatnio zaginam wszystkich pytaniem o program wyborczy ich kandydata. Jeszcze nie spotkałem nikogo, kto by wiedział jaki jest chociażby jeden punkt programu ich kandydata. Jeśli więc ludzie większą uwagę przywiązują do wyboru telewizora niż wyboru prezydenta, to albo prezydent jest niepotrzebny, albo ci ludzie dali sobie zrobić wodę z mózgu.

Jakby ktoś się właśnie zastanawiał na kogo głosować ze względu na :

a. poglądy

b. program wyborczy

to możecie skorzystać z 

wolnosc%20osobista%20poglady%20kandydatow%20wybory%202010.jpgwolnosc%20gospodarcza%20poglady%20kandydatow%20wybory%202010.png

P.S. Widzę, że Korwin nie taki niepopularny na moim ulubionym forum ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności