Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony firmowej

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po pół roku pobytu na tym forum, wielu rzeczy się już nauczyłem i wykorzystywałem to przy pozycjonowaniu "prywatnych" stron. Teraz chciałbym spróbować ze stroną firmową. W związku z tym pytanie - czy jest jakaś różnica? Czy można tak samo linkować do strony firmowej z katalogów, precli czy for jak do "zwykłej" strony? Czy muszą o czymś wiedzieć/pamiętać?

Jeśli chodzi o samą stronę, to domena 6 - letnia, strona w sieci od 4-5 lat. Do tej pory nie było jednak nic robione. Ilość BL: 10. Czy nagły przyrost linków (oczywiście powolny i stopniowy) nie będzie źle odebrany przez Google?

Frazy łatwe i średnie, wiem co mogę a czego nie i nie będę się rzucał z motyką na Słońce. Zaplecza brak, więc skupię się na katalogach, preclach, blogach, forach. Wierzę, że to wystarczy żeby wejść do TOP10 na kilkanaście (w zasadzie niszowych) fraz. SWL nie będzie używany.

Sprawa dla mnie bardzo ważna, dlatego będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi ;)

pozdrawiam

bez obaw, niedawno zajalem sie kilkuletnia wizytowka ktora przez kilka lat miala tylko 1 link

poza tym strone firmowa mozna dodac tez do katalogow firm (wymagajacych adresu) do ktorych zwyklej strony bys nie dodal

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności