Skocz do zawartości

Czego chcesz się dowiedzieć o pozycjonowaniu stron?

gdaq

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Przygotowuję e-book o pozycjonowaniu.

Przejrzałem masę stron, for dyskusyjnych, blogów w poszukiwaniu problemów na jakie napotykają osoby w zakresie pozycjonowania.

Zebrałem już większość tematów jakie chcę w nim poruszyć jednak chcę mieć pewność, że będzie on zawierał wszystko, co dla Ciebie jest ważne.

Chciałbym, abyś podzielił się ze mną informacją czego dokładnie Ty chciałbyś dowiedzieć się o pozycjonowaniu stron wypełniając formularz na stronie https://pozycjonowaniefrazy.implesite.pl/?tra=pio

W zamian dostaniesz ode mnie za darmo, na e-mail raport pt.:

"5 skutecznych sposobów na znalezienie najlepszych słów kluczowych do twojej strony www".

Aby otrzymać raport wypełnij formularz na stronie https://pozycjonowaniefrazy.implesite.pl/?tra=pio

Z góry dziękuję Ci za tę informację.

Pozdrawiam

Gdaq

Nie próbuje sprzedać książki, a zadaję tylko proste pytanie. Wydaje mi się, że nie wymaga to informacji na temat mojej wiedzy czy doświadczenia z zakresu pozycjonowania.

3 lata temu napisałem e-booka o pozycjonowaniu, który cieszył się nie małym zainteresowaniem. Przez te kilka lat zdobyłem dużo więcej wiedzy i doświadczenia dlatego też chciałbym ponownie się nim podzielić z innymi, a żeby zrobić to jak najlepiej chcę uzyskać informację z jakimi problemami najczęściej użytkownicy się spotykają.

Nie dość, że chcesz, żeby pomóc Tobie, to jeszcze tworzysz sobie przy okazji bazę adresów e-mail. Chętnie bym pomógł, ale gdyby podanie maila było opcjonalne, a tak, cóż, jeden mail w bazie to pewnie niewielka strata dla Ciebie...

Nie dość, że chcesz, żeby pomóc Tobie, to jeszcze tworzysz sobie przy okazji bazę adresów e-mail. Chętnie bym pomógł, ale gdyby podanie maila było opcjonalne, a tak, cóż, jeden mail w bazie to pewnie niewielka strata dla Ciebie...

Wpisz Bartku po prostu w formularz cokolwiek np. brakemaila@brakemaila.pl :) każdy głos dla mnie się liczy.

Swoją drogą to jednym kliknięciem możesz się wypisać z listy.

tia:))) posżło:)

otrzymałem też obiecane "5 skutecznych sposobów na znalezienie najlepszych słów kluczowych do twojej strony www"

i...

Błąd 404 - nie znaleziono strony

:)

a poza tym sieć zaproszeń do róznych niby kursów;)

:]

no nic:) w kazdym razie wpisałem co tam bym chciał;) chociaz bardziej z ciekawosci anizeli nadzieji, ze cos z tego bedzie:)

Ps. w tej sieci nawet kurs gniotka sie pojawił;) z tym się akurat zapoznam:)

Wpisz Bartku po prostu w formularz cokolwiek np. brakemaila@brakemaila.pl :) każdy głos dla mnie się liczy.

Swoją drogą to jednym kliknięciem możesz się wypisać z listy.

Sławku, wyraziłem jedynie swoją niechęć do takiego sposobu budowania bazy e-mailowej. Żeby pokazać różnicę - zapisałem się kilka dni temu na kurs Gniotka, więc normalnym dla mnie było podanie e-maila i świadomość, że może w przyszłości przysyłać mi jakieś oferty - w końcu za darmo otrzymuję informacje, których nie muszę przez to szukać w necie. U Ciebie to wygląda tak, że otrzymujesz pomoc do swojej pracy oraz bazę e-mailową, a w zamian dajesz "5 wskazówek...", czyli Ty jednak tutaj odnosisz więcej korzyści. Z drugiej strony widzę dobrze przygotowaną strategię marketingową, zbierasz adresy e-mail pewnie niemal w całości od osób, które potencjalnie mogą być zainteresowani e-bookiem, który przygotowujesz. W tej sytuacji byłoby miło (chociaż nie wiem na ile jest to możliwe do wykonania, jeśli np. będziesz wydawał go w Złotych Myślach lub czymś podobnym), aby te osoby, które udzieliły się w tej ankiecie, otrzymały później razem z informacją o pojawieniu się e-booka kod rabatowy:) Byłoby to z pewnością dobrze odebrane podziękowanie za wkład w stworzenie e-booka ;)

Jak znajdę czas to też tam napiszę, co mnie jeszcze interesuje nt. pozycjonowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności