Skocz do zawartości

SEMcamp Warszawa

stats1

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje za spotkanie było ciekawie ;)

Hehe, dobrze, że nie dałem się namówić na wyjazd do Koluszek :o bo pewnie do teraz bym nie wrócił do domu ...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ja niestety nie dotarłam, ale kolega zdał mi krótką relację z tego, co się działo ;-) Poza tym kilka osób komentowało prezentacje na blipie. Jak Wasze wrażenia?

Ja czytałem tylko co gizmoo3 zafejsbookował (koncert AC/DC był jednak zdecydowanie ważniejszym wydarzeniem dla mnie ;-) ).

Wyszło na to, że ważne są nagłówki i że żaden link nie może zaszkodzić stronie ;-) Ogólnie nie żaluję, chociaż ponetworkingowałbym się trochę ;-)

Ktoś idzie na IABUpdate?

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Z semcampu zapamiętam ogromne korki przed wjazdem do Warszawy, spowodowane koncertem ac/dc.

Najbardziej wartościową prezentacją był remarketing Mariusza Gąsiewskiego.

Dosyć ciekawy był również panel dyskusyjny, chociaż nic nowego nie można wyciągnąć od guglarza. Powtarza się jedynie "przede wszystkim wartościowy content". Zaciekawiło mnie stwierdzenie, że kiedyś ktoś zaszkodził konkurencji linkami (oczywiście nie z swl), ale żadnych szczegółów Kaspar nie zdradził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności