Skocz do zawartości

Problem w wyszukiwarce Google.pl

4Gym

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W wyszukiwarce google.pl po wpisaniu słów 'forum kulturystyczne' na 3-ciej stronie:

Link - 7-dma pozycja 4GYM

7-my wynik, czyli

"4GYM

9 Maj 2010 ... Forum kulturystyczne - Nie wiesz jak trenować? odżywiać się? zażywać suplementy? Tutaj wszystko jest, odwiedź nas! To forum stworzone jest ..."

adres url forum: https://4gym.pl

Problem polega na tym, że od dłuższego czasu tytuł w google jest: 4GYM, a powinien być:

'Forum kulturystyczne, porady treningowe i porady dietetyczne - 4GYM.pl"

to samo chodzi o opis, na początku jest data

9 maj 2010...

nie wiem o co chodzi, ale trochę szpeci ten wygląd...

powinno być:

'Forum kulturystyczne - Nie wiesz jak trenować? odżywiać się? zażywać suplementy? Tutaj wszystko jest, odwiedź nas! To forum stworzone jest dla Ciebie!'

w oversall_header_tpl jest wszystko prawidłowo ustawione

"<meta name="title" content="Forum kulturystyczne, porady treningowe i porady dietetyczne - 4GYM.pl" /> <meta name="description" content=" : Forum kulturystyczne - Nie wiesz jak trenować? odżywiać się? zażywać suplementy? Tutaj wszystko jest, odwiedź nas! To forum stworzone jest dla Ciebie!" />"

Nie wiem czemu google tak to widzi...

Chciałbym to zmienić, ale nie mam pojęcia w jaki sposób.

Dodam też, że jak dodaje stronę do różnych katalogów w których dane meta pobierane są automatycznie opis strony, oraz słowa kluczowe są jakieś dziwne - bez składni...

Zerknijcie tutaj(tags):

https://thewebinfo.com/4gym.pl.html - identyczne słowa kluczowe znajduje mi w katalogach...

Trafiłem chyba na najodpowiedniejsze forum tego typu, liczę na Waszą pomoc ;)

PS: Jeśli nie można wklejać stron, proszę usunąć - z góry bardzo przepraszam.

Pozdrawiam serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności