Skocz do zawartości

skąd google ma taki adres

mekeke

Rekomendowane odpowiedzi

po wpisaniu w wyszukiwarke dla witryny Female.pl hasla (ale nie tylko tego) czkawka otrzymuje dwa wyniki

ta sama zawartosc

www.female.pl/artykul/9575/Mały-duży-problem.-Czkawka.html

www.female.pl/artykul/9575/9575.html

Obawiam się, że moge dostać filtr za skopiowana zawartosc.

Czy można jakoś wybadać gdzie google znajduje link do adresu z samymi cyframi? i Drugie pytanie czy można oduczyć google jakoś pobierania takich stron?

Przeszukałem źródła serwisu i nie znalazłem nigdzie skryptu, który generował by link taki jak niżej

Przeszukałem źródła serwisu i nie znalazłem nigdzie skryptu, który generował by link taki jak niżej

adres dziala wiec musiales slabo przeszukac albo nie znasz skryptu ktory to generuje

google za to musi znac skrypt i pobralo sobie linki albo z mapy automatycznie generowanej albo gdzies na ktorejs ze stron ten link wystempuje

SensorStudio & Co.

Myślę, że w takiej sytuacji możesz zastosować metatag

<META http-equiv="Content-Location" content="https://dobry-adres">

albo przekierowania 301 na dobry link.

Pozdrawiam

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

jak google wchodzi to musi być link, ewentualnie może kiedyś była taka strona , ewentualnie jakieś zmiany w serwisie w sumie trochę mozliwości jest jak to sie może stać

To przypadkiem nie jest loomla ?

Masz duzo takich stron

wpisz sobie w googlu: site:www.female.pl/artykul/

W dodatku skrypt jest tak zrobiony ze mozna generować nieskończoną ilość duplicate content

www.female.pl/artykul/9575/bleble.html

www.female.pl/artykul/9575/inne-bleble.html

itd

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności