Skocz do zawartości

Jak sprawdzić czy pozycjoner coś robi ?

aniolek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Firma: irtic strona www.top-google.pl

Skoro nie masz z nimi podpisanej umowy to nie bardzo rozumiem skad wiesz ze Cie pozycjonuja ?

Kupiłem na allegro, warunki były określone w aukcji, jakiś kontakt był, wpłaciłem pieniądze, rozmawiałem z nimi jakieś 3 tygodnie temu, mówili, że wszystko w porządku itd ....

Dostępu nie mieli, były ustawiane według ich zaleceń meta i title według ich sugestii oraz zrobiona chmurka tagów na stronie (blee) ...

Jeżeli na tym polegała ich optymalizacja i tylko to powstawiałeś, a Ty dodatkowo nie blokujesz bota yahoo, to na 99,99% płacisz za nic :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Cytat z ich strony:

Brak opłat wstępnych

Pobieramy opłaty jedynie za osiągnięte efekty naszej pracy pozycjonowania.

Oznacza to tyle iż do czasu aż Państwa strona internetowa nie osiągnie zamierzonych pozycji czyli jeśli nie uplasuje się w pozycjach płatnych (zgodnie z harmonogramem w cenniku) nie pobieramy żadnych opłat, a nasza praca jest kontynuowana za darmo aż do osiągnięcia efektów.

Również podejrzewam, że znaleźli naiwniaka, który dał sobie wyciągnąć pieniądze z portfela. Cennik też przewiduje tylko opłaty za efekt.

W tym momencie lepiej przestań pisać tutaj na forum i zadawać kolejne pytania, tylko dzwoń do tej "firmy" i żądaj zwrotu pieniędzy.

Chyba, że płacisz za samą optymalizację. No nie wiadomo co było na tej aukcji, ale nie ulega wątpliwości, że dałeś się nabić w butelkę.

W dodatku płacisz, a nie ma umowy? Będzie nauczka na przyszłość.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Brak opłat wstępnych

Pobieramy opłaty jedynie za osiągnięte efekty naszej pracy pozycjonowania.

Oznacza to tyle iż do czasu aż Państwa strona internetowa nie osiągnie zamierzonych pozycji czyli jeśli nie uplasuje się w pozycjach płatnych (zgodnie z harmonogramem w cenniku) nie pobieramy żadnych opłat, a nasza praca jest kontynuowana za darmo aż do osiągnięcia efektów.

Nie, po prawej masz ich "promocje" przy czym było dodane, że po 3 miesiącach 15 fraz musi być w top-10 i się tam utrzymać

W dodatku płacisz, a nie ma umowy? Będzie nauczka na przyszłość.

Od strony prawnej nie martwię się, umowa to tylko formalność, jej brak jest mi nawet na rękę. Zakres usług, wyniki itd były opisane w aukcji, a zakup przez aukcje kończy się mimo wszystko zawarciem umowy.

Jeżeli na tym polegała ich optymalizacja i tylko to powstawiałeś, a Ty dodatkowo nie blokujesz bota yahoo, to na 99,99% płacisz za nic :)

cos ci sie pomylilo :)

yahoo nie pokazuje linkow z zablokowanych stron, nie do zablokowanych

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Co do braku papierka z podpisem, masz tu temat o niewypłacalnym Kliencie i braku z nim umowy, może nie ta historia, ale wnioski końcowe mogą być takie same :)

Wszystkie podejmowane czynność miedzy stronami kończą się umową, jeżeli jej nie ma to umowa zostaje zawarta na zasadach ogólnych wyrażonych w kodeksie cywilny. On wystawił swoja ofertę ja ją zaakceptowałem, doszło do skutecznego zawarcia umowy miedzy stronami. Brak jest tylko "umowy" w sensie papierkowy i złożonym podpisami (w sensie ręcznym) pod oświadczeniem woli, lecz to nie ma znaczenia, bo nawet ustne ustalenia miedzy stronami, są wiążące.

A jeżeli strona jest nie wypłacalna bądź nie chce spełnić swoje świadczenia to nawet umowa Ci nie pomoże :)

No właśnie, od 4 miesięcy prawie żadna fraza nie wskoczyła na top-100 i to mnie martwi.
Jeśli po tym czasie nie zostało uzyskane nawet top 100 to:

- na 99,9% nic w tym kierunku nie robią;

- serwis dostał/ma od początku filtr na przedmiotowe frazy;

Tak czy inaczej kiepsko to wygląda...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli po tym czasie nie zostało uzyskane nawet top 100 to:

- na 99,9% nic w tym kierunku nie robią;

- serwis dostał/ma od początku filtr na przedmiotowe frazy;

Tak czy inaczej kiepsko to wygląda...

A jak sprawdzić czy ma filtr na frazy ? Napewno nie miał na początku, bana też racze nie ma .......

Nie ma jednoznacznego sposobu na sprawdzenie czy jest filtr, ale jeśli są wykonywane jakieś działania i nadal nie ma top 100 to filtr jest właśnie bardzo prawdopodobny. Po czterech miesiącach nawet "lekkiego" katalogowania serwis powinien być w top 100, a nawet znacznie wyżej...

Jeśli dany serwis jest "zweryfikowany" i dodany w panelu google dla webmasterów to po jakimś czasie są widoczne linki do niego prowadzące z pewnością nie wszystkie, ale jak ich nie będzie wcale to znaczy, że firma nic w kierunku pozycjonowania nie zrobiła.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności