Skocz do zawartości

[wykonam] Praca na etacie copywritera!

Salek_Art

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że będę studiował w Warszawie (studia zaoczne) jestem skory podjąć pracę na pełen etat.

Interesuje mnie praca w charakterze copywritera, ale mogę także katalogować, preclować, oraz wykonywać proste prace graficzne. Szybko się uczę, jestem młody, energiczny i świetnie pracuje w grupie. Copywritingem zajmuję się od dwóch lat- posiadam szerokie referencje. Pracę mogę podjąć choćby od zaraz.

Jestem skory do nauki, dlatego myślę, że do każdej firmy jestem w stanie wnieść coś nowego- coś od siebie. Godziny pracy pasują mi praktycznie każde.

Na prośbę wyślę CV.

Jeżeli ktoś chciałby zasięgnąć bliższych informacji, sprawdzić moje umiejętności, bądź zaporosić mnie na rozmowę kwalifikacyjną proszę o kontakt:

e-mail: Damian.salkowski[at]gmail.com

gg: 9822784(niewidoczny)

GSM- 662006575

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności