Skocz do zawartości

Nie podam adresu strony.

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Np. Spam report, jak ktoś doda stronę zapleczową to na ogół znajduje się chętny który wyśle taki raporcik. Kolejna sprawa nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie, więc po co podawać konkurencji wszystko na tacy ;)

Kiedyś podałem tutaj adres pewnej strony zapleczowej z site małym jakieś 20k, kilka dni później poszedł banik na nią ;) Do momentu aż nie podałem tutaj linka trzymała się prawie 2 lata, podałem link kilka dni minęło i po stronie :D

No tak, ze spamem to racja :D Ale w przypadku porządnych serwisów jakie mogą być powody? Jedyny jaki ja mogę się doszukać to to, że opisując jakiś problem, konkurent może ci świadomie źle doradzić, a ty to łykniesz.

Czasem ktoś prosi o pomoc w rozwiązaniu jakiegoś problemu technicznego na stronie. Ktoś złośliwy mógłby to wykorzystać i zaszkodzić.

Coś raz napisane zostaje już w sieci na lata. Ktos to może w przyszłosci wykorzystać.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności