Skocz do zawartości

przekierowanie ze starej, mocnej strony w Googlu, na słabą nową

migajos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otworzyłem nie dawno nową domenę. Jest ona kontynuacją starej, która nadal jest online ale już nie uaktualniana. Stara domena ma dobrą pozycję w Googlu, dość wysoki PR (4). Nowa domena jest nisko w googlu z racji tego ze opublikowana została około miesiąca temu.

W tej chwili, wykorzystując duży ruch, opublikowałem na starej spore bannery zapraszające na nowa domenę. Tak więc około 40% wchodzących na tą starą domenę przechodzi dalej na nową (mam generowany przez to spory ruch na nowej). Co by się stało jeżeli zrobiłbym automatyczne przekierowanie na nową domenę? Czy czasem stara domena nie spadłaby bardzo w googlu jeżeli robot wykryłby przekierowanie? Zalezy mi na tym ruchu który produkuje stara domena...

Pozdrawiam i będę wdzięcny za podpowiedzi.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności