Skocz do zawartości

[zlece] pozycjonowanie strony

mmmmmm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Państwa.

Chciałbym zlecić wypozycjonowanie blogu. Witryna ma 2 lata, sporo linków i PR5, jest aktualizowana prawie codziennie w 100% unikalnymi treściami i ma ok. 10 000 UU miesięcznie. GA pokazuje, że 20% to wejścia z Google, inne wyszukiwarki praktycznie nie istnieją.

Tematyka strony to internet i nowe technologie, często piszę o aktualnych wydarzeniach jak np. nowości na Facebooku albo nowe narzędzia Google i chyba w tym kierunku powinno pójść pozycjonowanie.

Moim celem jest zwiększenie oglądalności strony do ok. 30 000 UU miesięcznie i (jeśli to realne przy sensownych nakładach) podniesienie PR do 6 punktów. Nie ma dla mnie znaczenia, czy zostanie to osiągnięte przez wypozycjonowanie na jedną frazę do top3 czy na 1000 niszowych fraz - celem jest większa liczba UU.

Mogę podpisać umowę na dłuższy czas, zależy mi na stałym efekcie.

Przewidywana forma zapłaty jest standardowa, czyli opłata wstępna za optymalizację strony + abonament za inne działania. Nie potrzebuję faktury, jestem osobą prywatną.

Proszę o kontakt firmy i osoby, które są zainteresowane współpracą. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to żadne super-zlecenie, ale zawsze to coś:D.

Bardzo proszę o podanie w e-mailu jaki mniej więcej byłby koszt początkowy i miesięczny, po jakim czasie (w przybliżeniu) mogę się spodziewać założonego celu i czy zdobycie PR6 jest realne. Na życzenie mogę podać dokładne statystyki blogu.

Niestety nie mogę podać publicznie ani adresu strony, ani swojego prawdziwego e-maila (zdradza adres). Proszę o kontakt przez PW albo e-mail: avlwxqt@lykamspam.pl. E-mail, telefon i adres strony podam zainteresowanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności