Skocz do zawartości

WebMini

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zrezygnuj z webmini to oszczędzisz sobie pracy ;-) Webmini uzależnia Cię eweba i to jest delikatny problem. Niestety zasady w ewebie zmieniają się jak w kalejdoskopie i postawiony dziś webmini jutro może nie spełniać wymagań.

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Na 36 szt webmini nie zbanowali mi ani jednej sztuki

na jakieś 50 szt easy dir poleciało kilka ale tylko te co stały na domenach .tk

Wszystkie skrypty były przerabiane aby nadać im jak największą unikalność.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Są banowane, bo nikt ich nie modyfikuje. Znaleść sobie pokaźną liste webmini tylko za pomocą google to nic trudnego i tak lecą spam reporty...

https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...q=&gs_rfai=

to tylko taki jeden przykładzik.

Są banowane, bo nikt ich nie modyfikuje.

Ja tylko czekam, aż zaczną się bany dla SEOkatów :/ tutaj też już jest niezła pula katów bez najmniejszych modyfikacji , po prostu jak generał "dał" tak sobie żyją :]

I bedzie płacz "jaki to ten skrypt jest beeeeeE" :/

Tylko, że Ciebie to nie dotyka, więc czym się martwisz? :) Bany są zawsze i na każde skrypty, a to czy będą zbanowane niemodyfikowane i kopiowane seoki, nie ma wpływu na Twojego, nad którym troszke przysiadłeś. Be happy.

Bo ja jestem takim głupim przypadkiem, który martwi się o wiele rzeczy niedotyczących bezpośrednio mojego tyłka;) a na serio to był po prostu sarkazm, że ludzie szukają winnych nie patrząc na siebie, no ale tego się nie zmieni:) nie ma co podejmować walki:)

Bo winni są zawsze wszyscy tylko nie my, winny jest nieprzerobiony skrypt, winny jest user co dodaje nieunikalny opis, winny jest ten co śle spam raporty... a my? My nic nie robimy bo się samo zrobi... I robi :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Google i tak wszystkiego nie wybanuje więc aby zwięĸszyc prawdopodobieństwo, że to nie nasz poleci warto zawczasu zadbać o o modyfikacje skryptu bez względu na to na jakim stoi nasze zaplecze.

Leciały już zwykłe blogi, sklepy i inne wydawało by się normalne strony. Dobrze się mają też niektóre spamy jakie zdawało by się google powinno już dawno wyczyścić z serpów jak chociażby kopie wiki czy dmoz. Wniosek - Dbajcie o swoje zaplecza bez względu na to na jakich skryptach je stawiacie i czemu one mają służyć.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pawłowski spamem jest każda kopia wiki i dmoz służąca jako site pod swl. One nie służą internautom tylko robotom google więc wartość ich dla internauty jest żadna. Powiedz mi po co mi kopia dmoz jako internaucie jak mam oryginał, po co mi kopia wiki jak mam oryginał ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności