Skocz do zawartości

WebMini

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne jest prosto i szybko, nie ma co narzekać ale skoro pytasz co by się przydało - to odpowiadam jeszcze prościej i jeszcze szybciej. Szczegóły stronę wcześniej.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Czy poza autopingowaniem i łatwiejszą podmianą skórek są jeszcze jakieś sugestie co do zmian w katalogu WebMini?

Jedna instalacja na całe konto e-weblink, a nie na domenę.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Czy mi się wydaje czy to po mału koniec webmini?? Postawiłam kilka webmini na nowych domenach; strona najpierw weszła w site (lekko linkowana publikerem), a dziś już jej nie ma ;) Czy ktoś się z tym spotkał - inne w tym samym czasie postawione na wordpressie + WP-o-Matic są nadal.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Czy mi się wydaje czy to po mału koniec webmini?? Postawiłam kilka webmini na nowych domenach; strona najpierw weszła w site (lekko linkowana publikerem), a dziś już jej nie ma ;) Czy ktoś się z tym spotkał - inne w tym samym czasie postawione na wordpressie + WP-o-Matic są nadal.

wygląda, że G zaczyna źle traktować webmini...

porównaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=737475

dymna.jpg

Ile rzeczy w nim zmieniłaś?

Wywaliłam reklamy i parę wpisów. To miało być typowe zaplecze pod zarabianie punków więc wiadome, że się bawić nie będę.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Ja 2 tygodnie temu postawiłem takiego testowego webmini. Poza pingowaniem strony głównej i paru losowych wpisów nic innego nie robiłem. Oczywiście zmieniłem trochę, tak żeby za bardzo nie biło po oczach - wywaliłem początkowe wpisy i linki, zmieniłem również położenie linków z e-weblinka.

Katalogu w ogóle nie linkowałem. Po tygodniu miałem zaindeksowane około 20 podstron. Jednak jak parę osób zaczęło dopalać swoje wpisy, to indeksacja ruszyła jak z kopyta - dziś mam zaindeksowane ponad 100 podstron (Wpisów mam około 150), więc sądze, że jest zupełnie przyzwoicie.

SYGNATURKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności