Skocz do zawartości

Śledzenie konwersji nie działa

12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam już pomysłu co zrobić, żeby działało śledzenie konwersji. Szukałem w pomocy, w ebooku, na forum i nic...

Chcę śledzić kliknięcie w link, więc ustawiłem w celach docelowy adres url i w adresie dałem /go/index.php (to ma śledzić, index.php odsyła do zewnętrznej strony). Link prowadzi do zewnętrznej strony, więc otagowałem je tak jak radzi Google:

Linki te nie prowadzą do stron w witrynie zawierających kod śledzenia, dlatego należy otagować same linki w kodzie JavaScript funkcji _trackPageview().

Mam trzy strony, ustawiłem sobie na nich cele. Na pierwszej z nich śledzenie działa, na dwóch kolejnych, mimo, że wszystko ustawiłem dokładnie tak samo jak na pierwszej, nie działa. Kliknięcia na pewno były, bo mam dane z zewnętrznej strony i pokazują, że były wejścia.

Mam te dwie domeny co nie działają na tym samym hostingu co pierwsza jako dodatkowe podczepione domeny. Czy to może być powodem problemu? W końcu domena odsyła do odpowiedniego folderu, więc chyba Analytics powinno startować z folderu domeny, a nie hostingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności