Skocz do zawartości

Fajna rzecz dla posiadaczy stron www

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zapodam bardzo przydatną rzeczą dla osób które nie mają miejsca np na baner reklamowy albo nie lubią drażniących sposobów reklamy

a sprawa dotyczy triku umieszczonego na stronie Tutaj lub możesz zobaczyć to na stronie internetowej Tutaj ( Baner główny najedz myszką na zagięcie strony ). Trik do pobrania w rozszerzeniu *.fla do edycji Tutaj

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

piszę instrukcje dla wszystkich.

Zmieniamy rozmiar pliku na dowolny który nas interesuje np 880x130

wstawiamy swoje logo do projektu

w corner_mc zmieniamy w kodzie show_corner(760) - oznacza szerokość animacji po najechaniu

hide_corner(40) szerokość która zostanie po odjechaniu kursora.

getURL("https://www.ogloszeniamalopolska.pl/") wiadomo link do czego ma prowadzić

Następnie aby zmienić rozstaw rogu na większy zmieniamy w action: Klatka 1 show_corner(30) na dowolna im większa tym róg bardziej odgięty.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

programem do Flasha np Adobe Flash CS3.

Edytujemy tylko i wyłącznie plik z rozszerzeniem *.fla po edycji należny wygenerować plik *.swf i jego wrzucić na serwer wraz z plikiem który będzie miał kod eksportujący plik *.swf

• 4 tygodnie później...

od zawsze nie lubię drażniących reklam na stronie tz jeśli są dobrze i mile dla oka ułożone czemu nie ale jeśli ktoś wali banerami po stronach i nie można nic znaleźć to ja wychodzę z takich stron ewentualnie CRT+f + fraza jeśli nie ma nie wchodzę. Kiedy założyłem własne strony opłacanie serwerów i domen czas przyszedł i na reklamy jednakże szukałem sposobu na taki właśnie ukrywanie a jednoczesne miłe dla oka triki znalazłem kiedyś właśnie takie rozwiązanie i lekko je przerobiłem i tak zostało. A szukam jeszcze jak by ktoś wiedział jak przerabiać reklamy adsense by google nie zbanowało a wygląd można zmienić. Nie wiem czy już kiedyś pisałem czy nie ale fajna rzecz dla posiadaczy nowych stron lub edycji nowej tz odliczanie czasu na stronie przydatna fajna rzecz :) Zobacz live

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności