Skocz do zawartości

Pozycjonowanie organiczne - cudowna nowość ?

przemex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

dzwonił do mnie ostatnio jeden przedstawiciel firmy pozycjonerskiej, i bardzo zachwalał pozycjonowanie organiczne nad zwykłym pozycjonowaniem, że to przyszłość znacznie skuteczniejsze do zwykłego pozycjonowania, daje stałe stabilne pozycje i tylko pozycjonowanie organiczne teraz się liczy, nie zamawiać pozycjonowania zwykłego nigdzie, lalala itd...

Szukałem sporo w internecie, oczywiście same definicje pozycjonowania organicznego, itd. z tego co wyczytałem to praktycznie zwykłe pozycjonowanie polegające na optymalizacji kodu, zakupu zaplecza, itd. poprostu "ubrane" w ładną nazwę ?

Definicje definicjami, ale jak to ma się w praktyce ? czy to tylko poprostu ładna nazwa pozycjonowania ? czy naprawdę przyszłość, są jakieś zasadnicze różnice w tym pozycjonowaniu w różnicy z pozycjonowaniem zwykłym ??

i jeszcze raz piszę nie chodzi mi o definicję, tylko o życiową odpowiedz ;)

dzwonił do mnie ostatnio jeden przedstawiciel firmy pozycjonerskiej, i bardzo zachwalał pozycjonowanie organiczne nad zwykłym pozycjonowaniem,

aż mnie korci zapytać co to za firma ma taką oferte ;)

...czy to tylko poprostu ładna nazwa pozycjonowania ?

dokładnie

Marketing internetowy dla firm

Mam wrażenie, że Twój pozycjoner próbuje za wszelką cenę udawać "fachowca". Jeżeli nie tłumaczy, czym jest te "pozycjonowanie organiczne" to najwyraźniej próbuje wzbudzić Twoje zaufanie, że jest tak wielkim profesjonalistą, że Ty nie możesz przecież wiedzieć o co chodzi i szkoda Ci tego tłumaczyć. Tak to czuję.

[+] Xann mnie uprzedził.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 2 tygodnie później...

Wpiszcie sobie w google "pozycjonowanie organiczne", niektóre znalezione kwiatki są dobre na poprawę humoru.

Np. "Pozycjonowanie organiczne polega na umieszczaniu strony www na jak najwyższych pozycjach w wynikach wyszukiwania.". Hm to w pozycjonowaniu "nieorganicznym" jest inny cel? :D

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności