Skocz do zawartości

katalogi...:)

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

To ja też coś dorzucę - od siebie

katalog stron - obecnie Pr 0 a to tylko ze względu na pewną rzecz która zrobiłem 2 miesiące temu ale strona wysoko w google fraza " katalog firm małopolska " - 6 pozycja / katalog firm Kraków - 9 pozycja co świadczy o dużej mocy katalogu. wpisy niestety płatne ( symboliczna złotówka na serwerek ) serwer na polskim IP katalog postawiony na phpld z przyjaznymi linkami tworzony tylko przeze mnie nie ma dublu w necie !!

oraz katalog precli z pr2 darmowy jednak przyjmuje tylko unikalne wpisy katalog presell page

Dla użytkowników przygotowałem 15 kodów do wykorzystania na katalogu stron: kody dostępne tutaj

Istnieje również możliwość wymiany linków. Zainteresowany ?? pisz admin@ogloszeniamalopolska.pl

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

wielkie dzięki za rade wyrzucę stat4u a wrzucę statystyki Google już miałem dawno to zrobić ale jakoś nie mogę się zabrać :) Pozdrawiam dla mających strony www przerzucam do mojego ciekawego posta może się komuś to przyda

tutaj

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 tygodnie później...

Na rozpoczęcie MŚ2010 - 10 kodzików - Tylko unikalne wpisy - spam usuwam bez powiadamiania - proszę o pisanie jakie kody zostały wykorzystane bo to denerwuje jak ktoś nie wie co zostało -

1). W43T15L2
2). F8Q7PRA1
3). 2DTUYTL6
4). Q2A68V3Z
5). 764XT1ZN
6). 7TQT161Q
7). VX4GXN3T
8). QZ2P4DH9
9). 8DL4Z9RT
10). HZHP8449

• 4 tygodnie później...

ze względu na okres wakacji i nareszcie jakiegoś czasu wolnego by dokonać zmian i zacząć mocniej działać odpalam 10 kodów do jednego z moich katalogów .

T5VASCYL

HSBZIGY5

FB3SX5EZ

4Q84V9ZI

RSQQP72E

4K799TVK

WMEJQAQT

74SWGM45

PUGZH5C8

6TF23F99

• 2 miesiące temu...

Z okazji moich urodzin "24" kodziki do katalogu.... Proszę o w miarę unikalne wpisy ( spam odrzucam ) .

2TYWCFDH

AXE73UZ1

Y3CT6WSA

XXTCTCBF

AGN7AKSB

BF6J55HG

QW2S19QU

BI6GABKT

6A4U7583

6XVWK844

2SSIBGVG

IWH1DQT8

UYG5DQ2Z

XK92MZJM

Y9YWTP3Y

U58BQR38

A7B1KJEW

5W1W65TR

UTHUNW77

497LS168

NTUYW6F1

NBD7SEPD

XXM1UQSZ

91ESIZLY

Nie bierz byle którego kodu zacznij od góry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności