Skocz do zawartości

Gotlinks płatny

J@sió

Rekomendowane odpowiedzi

No i stało się! Długo czekałem na ten dzień i zastanawiałem się, kto będzie pierwszy. "Wygrał" Gotlinks - jako pierwszy znany mi system wymiany linków wprowadził opłaty. Została wprawdzie jeszcze darmowa wersja, ale pewnie to już tylko kwestia czasu aż zniknie. Pozycjonowanie to coraz trudniejszy sport :-(

zamki polskie, pałace i dwory obronne

No i  stało się! Długo czekałem na ten dzień i zastanawiałem się, kto będzie pierwszy. "Wygrał" Gotlinks - jako pierwszy znany mi system wymiany linków wprowadził opłaty. Została wprawdzie jeszcze darmowa wersja, ale pewnie to już tylko kwestia czasu aż zniknie. Pozycjonowanie to coraz trudniejszy sport :-(

86755[/snapback]

coż. bo mimo wszystko.. jakoś dochodowy. jeśli wie co się robi. i nie pozycjonuje za 10 zł :)

• 2 miesiące temu...

A oto email, który dostałem od nich 12.12.2005:

Due to the high costs invloved with operating GotLinks.com we will no longer be able to offer a free service for new web sites added to our directory after December 19, 2005. Our goal is to provide the best link exchange service on the Web and to do this, we must begin charging a monthly fee to insure that we are able to provide the best software, hardware and support for our users. However, only NEW web sites added to the directory will require a fee. Any existing web sites currently using our free service will remain free of charge.

Beginning on December 19, 2005, new web sites added to the GotLinks.com directory will be charged at the following rates:

$10 per month (yearly payment=10% discount) for our Basic Service

$20 per month (yearly payment=10% discount) for our Advanced Service

Additional web sites receive a 50% discount from the prices above. Existing free users will automatically get a 50% discount for any additional web sites added after December 19, 2005.

Dedlajn: 19 grudnia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności