Skocz do zawartości

Pytanko.

matiii1994

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę sobie co jest lepsze na precla, zaplecze strona zrobiona w html+css i wszystkie podstrony dodawane manualnie czy jakiś skrypt typu wordpress ( który mnie bardzo denerwuje).

Chodzi mi o jak najmniejsze obciążenie serwera + bardzo dobry efekt i jakbym zrobił w samym html-u to na co mam uważać oprócz : dobrych <title>, stosowania <h1> <keywords> , i inne mega tags i zwykłe tagi.

Najnowsze aktualności finansowe ze świata i polski. Zapraszam i polecam Aktualności fiansowe

Wordpress jest przez wielu uważany za przyjazny wyszukiwarkom, poza tym manualne dodawanie podstron to kiepski pomysl. Jeśłi będziesz używał WP zaopatrz się we wtyczkę do tagów i seo. Nie zapomnij o mapie strony.

Płock - dawna stolica Polski, dziś stolica północnego mazowsza. - Ogłoszenia Płock, Szukasz pracy? Praca Płock.

PikoCms jest lekki, waży 12kb właścicielowi byłoby miło gdybyś pozostawił link w stopce

WP wymaga bazy danych, piszesz że oprzesz swoją pracę o darmowy hosting, więc nie każdy oferuje dostęp do bazy

może popatrz też na to lekki skrypt zaplecza

Jest też FuniCms płatny, ale licencja jest na dowolną ilość domen - wychodzi tanio

EDYTA: FuNi CMS też jest free, kosztem pozostawienia linka

Masz do tego tysiące darmowych templatek.
Podaj zatem adresy serwisów gdzie możemy znaleźć te tysiące darmowych templatek...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wordpress jest przez wielu uważany za przyjazny wyszukiwarkom, ..

ale posiadanie 30 nie daj borze 50 wordpressów potrafi zajechac każdy serwer

Niemozliwe. Jesli mowimy o zapleczowkach mamy vps gdzie jest postawionych ponad 100 domen z wordpresami i nie ma problemow. Kwestia odpowiednich pluginow + optymalizacji serwera.

Mam kolejne pytanie czy takim czymś mogę wypozycjonować stronę i czy dobrze wszystko rozumiem.

Robię sobie bloga na wordpress.com , potem jeszcze stawiam na hostach darmowych Jatsu.pl , cba.pl , itp cmy-y i html-owe stronki z preclami, wpisami na temat pozycjonowanej strony i anchor text linków daje taki jakie chce słowa kluczowe wypozycjonować ( dobrze to rozumiem z anchor textem ? ).

I tak codziennie robię po 1,2 wpisy tak żeby dodawać do sieci około 5-6 linków.

Czy to zadziała ?? Wiem że lepiej by było wykupić sobie płatny hosting ale teraz chce się nauczyć tego całego "SEŁO" :hmmm:

I czy jeszcze mogę coś zrobić od strony technicznej na blogach, cms-ach żeby to było bardziej skuteczne ?

Dziękuję z góry za wszelkie rady.

Najnowsze aktualności finansowe ze świata i polski. Zapraszam i polecam Aktualności fiansowe

Mniej więcej w ten sposób, który opisujesz. Tylko pamiętaj, że zaplecze postawione na darmowych hostingach w każdej chwili może zniknąć. Nie przeniesiesz go również na własne domeny bez straty mocy.

Do nauki może być, później płatne.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności