Skocz do zawartości

Jak katalogować zaplecze?

Robbieriviera

Rekomendowane odpowiedzi

Moje zapleczówki odrzuca tylko Minion i kilku bardziej dociekliwych moderantów. Cześć została zgłoszona do Onetu i też przeszła moderacje.

Kupujesz dostęp w serwisie z mniej typowymi templatkami i większość moderatorów się uzna zaplecze za normalną stronę.

Moje odrzucane są na następujących katalogach (już tam nic nie dodaję, bo rzeczywiście zadbane są):

reksia.pl

ciekawe-strony.pl

e-prezenty.pl

elektronicy.eu

sznurki.net

kataloggd.pl

maxus-katalog.pl

skocz.net

seopak.pl

akapity.com.pl

wez.lapy.pl

zrodlo.net.pl

wrota.kulten.info

pandha.pl

polinks.org.pl

pakiet.info

katalogika.pl

wartozobaczyc.com

najlepszestrony.com

katalog-finansowy.pl

jarmin.pl

ciekawe-strony.pl

gkatalog.pl

tak na przyszłość, jakby ktoś chciał dodać zapleczówkę:)

strony robię sam, kupuję grafikę na Shutterstoku za 49$ on demand, więc stronki wyglądaja naprawdę ok, tylko moderatorzy czepiają się SP Bankiera lub Money, opisy są unikalne:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Warto też przepuścić zaplecze przez Publikera. Mnóstwo precli i katów jest niemoderowanych.

Publikera mam, przepuściłem 3 stronki zapleczowe i na wszystkich straciłem PR z 3 na 0:) - dodawałem tylko do qlwebów i Webmini, spróbuję trochę popreclować

Addera 7 mam, ale nie tykam już, dzisiaj dostałem info, że muszę go przeinstalować bo się zawiesił i się nie aktualizuje:)

Dzięki Wszystkim za odpowiedzi, postaram się jeszcze bardziej dopracowac stronki i narazie pozostanę na ręcznym Seolightcie, oczywiście mają na uwadze to co mi napisaliście:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Publikera mam, przepuściłem 3 stronki zapleczowe i na wszystkich straciłem PR z 3 na 0:) - dodawałem tylko do qlwebów i Webmini

nic innego z nimi nie robiles???

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

nic innego z nimi nie robiles???

Nic szczególnego, jak zwykle raz w miesiącu uaktualniam treści, przypuszczam, że ktoś życzliwy wysłał do G donos:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności