Skocz do zawartości

Rozdanie prezentów -organizacja

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

wuel ja tez rezerowowałem w hotele.pl tylko Radisson SAS Warszawa - Pokoje z widokiem na miasto, idealnie wyciszone, zupełnie nie dociera halas z ulicy. Klimatyzacja. W pokoju tv, 2 telefony, żelazko z deską do prasowania, suszarka do włosów, ręczniki włazience, a w business class także szlafrok .

Na dole restauracja. W cenę doby hotelowej jest wliczone śniadanie, a także można skorzystac z klubu fitness.

Adres: ul. Grzybowska 24

i byłem bardzo zadowolony

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

To taki wyjazd jednodniowy to qpa pieniędzy, a samej nie opłaca mi się jechać bo kosztowałoby mnie to prawie całą wypłatę :rotfl: A widzę, że z Poznania nikt się nie wybiera.

PS. Gdyby jednak okazało się, że będę jechać to mała korekta - nie trzy tylko cztery miejsca wolne w aucie.

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

To taki wyjazd jednodniowy to qpa pieniędzy, a samej nie opłaca mi się jechać bo kosztowałoby mnie to prawie całą wypłatę
Ja bym ten cennik traktował nieco z przymrużeniem oka - to było takie full wypas bizness. Wychodzę z założenia, że można duużo pojechać po kosztach, tylko trzeba to zrobić z głową.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Rozdanie nagród odbędzie się 7-8 Pazdziernika wstepnie w Warszawie .

Duży Pub jest już wynajęty ;)! impreza jest calonocna!!!

Hotele i noclegi zostaną podane po uprzednim potwierdzeniu przyjazdy forumowiczów.

Podstawą jes przyjazd osób z 3 pierwszych miejsc ale pozostałe osoby też zapraszamy.

Dość duża firma!:) proponuje zatrudnienie i wspólpracę dla osób z pierwszej 10-tki po uprzednim spotkaniu z Nimi więc warto przyjechać:)!

Osoby które nie przyjadą otrzymają nagrody pocztą

Następne komunikaty podam sukcesywnie

Kill Bill

86817[/snapback]

Gdzie te "sukcesywne" komunikaty?

cyt."...Duży Pub jest już wynajęty..." -> jaki pub?

cyt." ...po uprzednim spotkaniu z Nimi..." -> gdzie to spotkanie?

Zadaję te pytania, bo nie jestem z Wawy i nie chcę poruszać się po "omacku". Wolę wszystko wcześniej zaplanować. Jeżeli takiej informacji np. cyt."...Hotele i noclegi zostaną podane po..." nie chcecie podać na forum to proszę na PW. Jeżeli to nie kłopot :D

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Sukcesywne nie sa bo widzę w zapisach samą smietankę i nikogo z pierwszych miejsc

Dla nas to rozdanie nagród na sen a w szczególności ma sen dla ludzi z pierwszej dziesiątki

Niechcielibyśmy aby była paradoidalna sytuacja ze nie mamy komu wręczyć nagród.

Pozatym chiałem aby przyjechali poważni biznesmeni Poznać laureatów

Dlatego termin Jest warunkowy :)

Bo to my kapituła musimy sie dostosować do zwycięsców

To oni dyktują Warunki!;)

Proszę o cierpliwość

Zrobimy tak żeby wszyscy byli zadowoleni (forumowicze ,laureaci itd):)!

Ogromny Pub mamy zarezerwowany warunkowo (waeunkowo na ten termin bo czekamy na zgłoszenia na Ul.Modlińskiej 22)

W sumie rozdac nagrody mozemy każdego dnia ale chcielibyśmy aby to było z odpowiednią oprawą spotkaniem ,rangą i rautem

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

W chwili obecnej prowadzone są rozmowy z osaobami z czołowki konkursu odnosnie pasujacego im terminu rozdania nagród

Chcemy aby jak najwiecej obób było z czołowki

Dwa terminy są brane pod uwagę pierwotny 7/8 i 21/22 pazdziernika

Jestem w kontakcie telefonicznym z każdą z tych osób

Jesli są pytania proszę o telefon

0601 610 025

Jutro podam najbliższy Hotel do godziny 21.00 oraz zapadnie decyzja o terminie ostateczna

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Na chwilę obecną jestem po rozmowach z pierwszymi miejscami

Wygrywa idea 21 bo ludzie chcą miec trochę czasu

Jutro oficjalny komunikat B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności