Skocz do zawartości

[Wykonam] Ręczne Katalogowanie z Dokładnym Raportem

DjKeitaro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie!

Pierwsze co powiem przeczytaj dokładnie co oferuje i porównaj do innych ofert a będziesz wiedział że dobrze trafiłeś:)

Więc, nie oferuje dodania do 20 katalogów, będzie ich więcej. Dlaczego napisałem 20? To będzie 20 gwarantowanych linków. Nie patrz na inne aukcje oferujące dodanie do 100 katalogów za 10 zł. Nie kupuj kota w worku. Niestety przy zakupie takiej liczby nie wiesz do ilu i jakich katalogów trafi twoja strona. Również dodanie do katalogu z PR8 czy 7, jest prawie nie realna lub zweryfikowanie takiej strony może trwać pół roku.

Mój raport nie będzie wyglądał na zasadzie spisu katalogów i niby tam wszędzie strona została dodana. Mój raport będzie zawierał dokładny link do wpisu gdzie strona została dodana, co daje Ci gwarancję że strona została właśnie tam dodana. Zastanów się po co płacić tyle samo za dodanie do 100 katalogów jeśli ta strona będzie w 10? :) Tutaj masz pewność że minimum 25 wpisów zobaczysz na własne oczy w najmocniejszych katalogach możliwych do przyjęcia twojej strony!

Cena to równe 10 zł dla przekonania się i sprawdzenia co daje 25 gwarantowanych wpisów z dokładnym raportem!

Co potrzebuje do katalogowania?

* Tytuł (najlepiej słowo kluczowe)

* Krótki Opis (ok. 200 znaków)

* Długi opis (ok. 350 znaków)

* Słowa kluczowe (czym mniej tym większa moc pod daną frazą)

* e-mail (Ten na który mają przychodzić informację oraz raport)

kontakt

GG: 6029956

e-mail: djsroczek.damian@gmail.com

Zapraszam do usługi! Pozdrawiam

https://www.allegro.pl/show_item.php?item=1062555921

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności