Skocz do zawartości

[Wykonam] SEO usługi - (prawie) wszystkie

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam 3 miesiące wolnego czasu i chętnie podejmę się w tym czasie wykonania tzw. SEO usług, zarówno „okazjonalnych" jak i zakładających dłuższą współpracę.

O mnie

19 lat, od przyszłego roku student, od 2 lat freelancer działający głównie na portalu zlecenia.przez.net - komentarze. Wiele moich prac jest nieudokumentowanych, ze względu na to, że zleceniodawcy zgłaszali się po raz kolejny i załatwialiśmy wszystko bez aukcji. W samym SEO od pół roku, w tym czasie pozycjonowałem 3 strony - 2 swoje + jedno proste zlecenia dla klienta. Niestety brak znajomości HTML, Wordpress, itp., więc stawiania zaplecza/blogów/ się nie podejmuję.

Co mogę robić?

Przede wszystkim pisać:

Teksty "niskiej" jakości - pod zaplecze czy precle: 1zł - 1,5zł/1000 znaków. przykład 1, przykład 2

Teksty "lepszej jakości" - pod lepsze blogi, na strony www, newsy, itd: - 2zł - 5zł/1000 znaków. przykład 1, przykład 2

Teksty pod mieszarki - bardzo dobrze wymieszane, 80% - 90% słów posiada synonimy: 5zł/500 znaków tekstu wynikowego. przykład 1, przykład 2 (oba teksty „wyszły” z mieszarki)

Opisy do katalogów: 0,60zł/opis o długości 500 znaków. przykład 1, przykład 2 (opis z mieszarki)

Ważna informacja co do artykułów: Nie jestem aż tak zdesperowany żeby pisać na tematy o których nie mam zielonego pojęcia jak np. odzież ciążowa. Zapewniam dobrą jakość swoich tekstów, a pisanie o czymś o czym nie mam pojęcia niestety z tym koliduje.

Moje "koronne" tematyki to m.in. hazard, finanse, biznes, ekonomia, internet, marketing, historia, sport i wiele innych.

Ponadto oferuje:

Katalogowanie - własna, sprawdzona lista ok. 300 mocnych, darmowych katalogów, opisy z mieszarki mojego autorstwa (długie, bardzo dobrze wymieszane ok. 85% słów z synonimami, 1 opis na 100 katalogów powinien spokojnie wystarczyć), linki w opisie, dodanie do dodatkowych kategorii, raport z linkami bezpośrednio do wpisów, płatność tylko za zaakceptowane wpisy; cena - 70zł za 100 katalogów. Może i drogo, ale naprawdę porządnie.

Pozycjonowanie - mogę się podjąć pozycjonowania łatwiejszych fraz. Moje osiągnięcia prześlę mailem zainteresowanym, cena zależna od frazy.

A także inne, nietypowe rzeczy. Widziałem zlecenia na "zarządzanie dopalaniem wpisów z SWL" (dostaje punkty i dbam o dopalanie nimi wpisów) czy też "indeksacji podstron". Dodawanie do precli tez mogę zaoferować, jeśli tylko ktoś jeszcze chce dodawać swoje teksty do publicznych precli, które są jakie są. Ogólnie rzecz biorąc jestem otwarty na wszelkie propozycje.

Terminy

Planuje poświęcić 2-3 godzinki dziennie na wyżej opisaną "działalność", co pozwoli na dostarczanie 15 000 - 25 000 znaków dziennie. Wszystko robię samodzielnie zatem moje moce przerobowe są ograniczone. Szczegóły będą ustalane indywidualnie.

Rozliczenie

Zawsze preferowałem prosty sposób, czyli przelew bez faktur/rachunków/umów, oczywiście po wykonanym zleceniu. Dla bezpieczeństwa obu stron płatności zwykle rozbijam na raty (np. przy zamówieniu 200 tekstów, 4 płatności, co 50 tekstów), ale jestem elastyczny. Dodatkowo przed podjęciem właściwej współpracy, wysyłam kilka próbnych tekstów, za które zleceniodawca nie musi płacić - jeśli się nie spodobają, kończymy współpracę.

Kontakt

Najlepiej PW, ale, że trzeba podać maila to podam - serwisbukmacherski@o2.pl. Numer GG, numer telefonu oraz adres mojej "głównej" skrzynki mogę podac, ale po rozpoczęciu współpracy.

Chętnych zapraszam do kontaktu

pozdrawiam serdecznie

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności