ErnestM Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wzialem konto, niesamowicie niskie ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zakupiłem 5 kont w tej promocji, konta były na różnych IP do listopada? Od tej pory wszystkie konta na tym samym IP. Slawus już ponad miesiąc przenosi konta na różne IP CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Za kilka dnia Córka sławusia(na forum znany jako slawus właściciel szybki-serwer.pl) ma urodziny(11) więc pora kupić jej samochód:) Nie no żarcik z takiej okazji firma FHU EDART (NetBusters Group wraz z szybki-serwer.pl) stworzyła promocje dla użytkowników Forum.optymalizacja.com Jak wiadomo IP to podstawa(i bez dyskusji!) postanowiliśmy stworzyć oferte która powinna zadowolić każdego: Zestaw 1 adres IP + 100mb miejsca oraz 500mb transferu miesięcznie za 5zł/rocznie Zasady: Minimalne zamówienie to 6 sztuk(więc serwer z 6 adresami ip,600mb miejsca,3gb transferu)(wszystkie zestawy będą połączone w jeden serwer) Maksymalne zamówienie 100 sztuk Promocja trwa 14 dni od dnia dzisiejszego. Serwery można zamawiać tylko na PW moim lub Sławka w wiadomości należy podać: Login do serwera, e-mail na które ma być założone konto), liczbę zestawów, oraz ew dane do faktury. Ceny przedłużenia za rok będą takie same! Ewentualne pytania można śmiało kierować na pw lub kontakt@netbusters.pl Dane Firmy: FHU EDART 32-300 Olkusz ul.Skalska 9/5 NIP: 637-162-62-34 Regon: 356528426 Proszę administracje o wyjecie tematu do głównego działo ofert, oferta jest zgodna z regulaminem a nie jest to oferta do tego tematu(dzień dziecka dawno był) firma ionica ma tutaj kilka ofert i nikt ich nie składa w jeden temat. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 NetBusters Group napisał(a): Proszę administracje o wyjecie tematu do głównego działo ofert, oferta jest zgodna z regulaminem a nie jest to oferta do tego tematu(dzień dziecka dawno był) firma ionica ma tutaj kilka ofert i nikt ich nie składa w jeden temat. Z góry dziękuje. Dobrze chyba, że jest w tym temacie, bo przy analogicznej ofercie z dnia dziecka są problemy... a tu nowa podobna. CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 jachu napisał(a): Dobrze chyba, że jest w tym temacie, bo przy analogicznej ofercie z dnia dziecka są problemy... a tu nowa podobna. Problemy już dawno rozwiązane, a wynikły przez nieporozumienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 NetBusters Group napisał(a): Problemy już dawno rozwiązane, a wynikły przez nieporozumienie... U mnie nie rozwiązane, ale już nie będę pisać. Na emaile do BOK brak odpowiedzi, na wiadomości prywatne były odpowiedzi ... że zostanie poprawione. Do dzisiaj nie zostało. CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 jachu napisał(a): U mnie nie rozwiązane, ale już nie będę pisać. Na emaile do BOK brak odpowiedzi, na wiadomości prywatne były odpowiedzi ... że zostanie poprawione. Do dzisiaj nie zostało. Prosze napisac do na mnie na pw, a osobiscie zajme sie problemem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zatem czekam na rozwiązanie problemu ... CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Uważajcie na Szybki-serwer.pl. Zamówiłem u nich 5 kont PRO z pakietem 250 IP. Fakturę opłaciłem 5 stycznia 2011 r. Od tego czasu do dnia dzisiejszego (7 lutego...) nie otrzymałem dostępu do kont. Support nie odpowiada na wiadomości przesłane via Gadu gadu, pomimo wielu prób nigdy nie udało mi się do nich dodzwonić. Na kilka przesłanych e-maili z pytaniami co się dzieje dostałem dwie odwiedzi, w których zapewniano mnie o tym, że konta zostaną uruchomione jeszcze tego samego dnia. Ostatnie takie zapewnienie otrzymałem dwa tygodnie temu... Poprosiłem o zwrot pieniędzy ale znowu mija kilka dni i nic. Ciągnie się to już zbyt długo. Sprawę zgłaszam na policję. Zdecydowanie odradzam ich usługi. IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 @sebastian postaram sie wyjasnic sprawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 @Sebastian: identyczna sytuacje mialem kilka lat temu korzystajac z uslug firmy netial.pl - dane firmowe te same co NetBusters, serwer ciągle nie działał, były problemy z aktywacją kont, zerowy support, brak kontaktu. tak więc nie polecam FHU EDART Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 i to jest zaleta forum, ile się człowiek dowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 @NetBusters Group Na PW nie dostałem odpowiedzi ani sprawa nie została rozwiązania... support nie odpowiada. Reasumując NIE POLECAM FHU EDART. CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nie wiedziałem gdzie napisać więc mały apel do SLAWUSA - pisałem na PW, maila, gg i od pół roku nie mogę załatwić sprawy zniknięcia strony na szybki-serwer.pl Zapraszam na PW. Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dziś mam urodziny - kolejne - więc ... ... przy okazji mała promocja na konta : max-seo - 60% taniej tylko do 18 sierpnia lub "wyczerpania zapasów". KOD: edart60 elite-seo - 50% taniej do 18 sierpnia lub "wyczerpania zapasów". KOD: edart50 lux-seo - 40% taniej do 18 sierpnia lub "wyczerpania zapasów". KOD: edart40 !!! Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.