Skocz do zawartości

[oferta] Tanie konta + dedykowane IP

slawus

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za kilka dnia Córka sławusia(na forum znany jako slawus właściciel szybki-serwer.pl) ma urodziny(11) więc pora kupić jej samochód:) Nie no żarcik z takiej okazji firma FHU EDART (NetBusters Group wraz z szybki-serwer.pl) stworzyła promocje dla użytkowników Forum.optymalizacja.com

Jak wiadomo IP to podstawa(i bez dyskusji!) postanowiliśmy stworzyć oferte która powinna zadowolić każdego:

Zestaw

1 adres IP + 100mb miejsca oraz 500mb transferu miesięcznie za 5zł/rocznie

Zasady:

Minimalne zamówienie to 6 sztuk(więc serwer z 6 adresami ip,600mb miejsca,3gb transferu)(wszystkie zestawy będą połączone w jeden serwer)

Maksymalne zamówienie 100 sztuk

Promocja trwa 14 dni od dnia dzisiejszego.

Serwery można zamawiać tylko na PW moim lub Sławka w wiadomości należy podać:

Login do serwera, e-mail na które ma być założone konto), liczbę zestawów, oraz ew dane do faktury.

Ceny przedłużenia za rok będą takie same!

Ewentualne pytania można śmiało kierować na pw lub kontakt@netbusters.pl

Dane Firmy:

FHU EDART

32-300 Olkusz

ul.Skalska 9/5

NIP: 637-162-62-34

Regon: 356528426

Proszę administracje o wyjecie tematu do głównego działo ofert, oferta jest zgodna z regulaminem a nie jest to oferta do tego tematu(dzień dziecka dawno był) firma ionica ma tutaj kilka ofert i nikt ich nie składa w jeden temat. Z góry dziękuje.

Proszę administracje o wyjecie tematu do głównego działo ofert, oferta jest zgodna z regulaminem a nie jest to oferta do tego tematu(dzień dziecka dawno był) firma ionica ma tutaj kilka ofert i nikt ich nie składa w jeden temat. Z góry dziękuje.

Dobrze chyba, że jest w tym temacie, bo przy analogicznej ofercie z dnia dziecka są problemy... a tu nowa podobna.

Problemy już dawno rozwiązane, a wynikły przez nieporozumienie...

U mnie nie rozwiązane, ale już nie będę pisać. Na emaile do BOK brak odpowiedzi, na wiadomości prywatne były odpowiedzi ... że zostanie poprawione. Do dzisiaj nie zostało.

U mnie nie rozwiązane, ale już nie będę pisać. Na emaile do BOK brak odpowiedzi, na wiadomości prywatne były odpowiedzi ... że zostanie poprawione. Do dzisiaj nie zostało.

Prosze napisac do na mnie na pw, a osobiscie zajme sie problemem:)

• 2 tygodnie później...

Uważajcie na Szybki-serwer.pl. Zamówiłem u nich 5 kont PRO z pakietem 250 IP. Fakturę opłaciłem 5 stycznia 2011 r. Od tego czasu do dnia dzisiejszego (7 lutego...) nie otrzymałem dostępu do kont. Support nie odpowiada na wiadomości przesłane via Gadu gadu, pomimo wielu prób nigdy nie udało mi się do nich dodzwonić. Na kilka przesłanych e-maili z pytaniami co się dzieje dostałem dwie odwiedzi, w których zapewniano mnie o tym, że konta zostaną uruchomione jeszcze tego samego dnia. Ostatnie takie zapewnienie otrzymałem dwa tygodnie temu...

Poprosiłem o zwrot pieniędzy ale znowu mija kilka dni i nic. Ciągnie się to już zbyt długo. Sprawę zgłaszam na policję.

Zdecydowanie odradzam ich usługi.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Dziś mam urodziny - kolejne - więc ...

... przy okazji mała promocja na konta :

max-seo - 60% taniej tylko do 18 sierpnia lub "wyczerpania zapasów".

KOD: edart60

elite-seo - 50% taniej do 18 sierpnia lub "wyczerpania zapasów".

KOD: edart50

lux-seo - 40% taniej do 18 sierpnia lub "wyczerpania zapasów".

KOD: edart40

:) !!!

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności