Skocz do zawartości

Ujawniono scenogramy z katastrofy

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim te nagrania przyleciały do Polski to już tam pewnie Rosjanie odpowiednio się zatroszczyli ich treścią.

Mówcie co chcecie, ale to moje osobiste odczucie, ot tak po prostu - wg mnie Rosjanie odpowiednio zatroszczyli się o te całą katastrofę.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwne w tej calej sprawie ze skrzynkami jest to, ze sie nimi rosyjskie sluzby zajely jak by to byl samolot Miedjediewa - albo jakby ich ktos o to prosil - moze premier RP? Pewnie w Polsce nie ma odpowiednich specjalistow albo badanie nie byloby dosc obiektywne.

SensorStudio & Co.

Ludzie, wy to macie poczucie humoru...

Oczywiście sowieci chcieli tej katastrofy, przy współpracy z Donaldem, potem mazali dowody, dlatego dopiero teraz mamy te zapisy.

Piloci oczywiście jak arby samobójczo sabotowali...

Żałosne - nikt tego nie chciał, ani nam, ani Donaldowi, a nawet Putinowi to nie było potrzebne, ot zwykła tragedia, ktoś popełnił błąd ...

Co niektórzy widzą spisek, a ja nie wiem gdzie. Niektórym chyba ładnie się pomieszało. Rosjanie wcale nie musieli (nie mieli obowiązku) przekazywać Nam zapisów czarnych skrzynek, ani też dopuszczać Polaków do śledztwa. Prawo międzynarodowe mówi wyraźnie, że śledztwo prowadzi ten kraj, w którym zdarzyła się tragedia. To, że otrzymaliśmy te skrzynki to tylko i wyłącznie dobra wola Rosjan.

Już chyba niektórzy nie pamiętają, że prezydent Rosji przyleciał na pogrzeb, pomimo zagrożenia spowodowanego pyłem wulkanicznym.

Nie ma sensu snuć teorii spiskowej, bo są bezpodstawne, zaś negatywne nastawienie do Naszych sąsiadów przynosi więcej szkód niż pożytku - szczególnie w polityce. I dlatego też śp. Prezydent jak i całe PiS nie cieszy się moim poparciem, za żenujące prowadzenie polityki zagranicznej.

Osobiscie mam mieszane odczucia. Z jednej strony wydaje mi sie, ze za duzo tam zwrotow "niezr." co moze w latwy sposob zmienic przekaz stenogramu. Z drugiej jednak strony wydaje mi sie, ze decydujace znacznie mialy ostatnie sekundy i cos wtedy przesadzilo o wszystkim (blad pilota, zle koordynaty itp.).

To, że otrzymaliśmy te skrzynki to tylko i wyłącznie dobra wola Rosjan.

Z tego co sie orientuje skrzynek nie otrzymalismy, a jedynie zapisy (kopie).

baner_mini.jpg

Skąd u ludzi bierze się tak wielkie zapotrzebowanie na teorie spiskowe?

z nudy i braku zajęcia :tancze: wyniki dochodzienia gdzieś bedą po dwóch latach wątpie zeby naród tyle siedział i czekał cicho , jak nic sie nie dzieje to można dostać zajoba :D

Marketing internetowy dla firm

Ja czasem czytam jakieś forum to krew mnie zalewa ile to jeszcze debili jest w Polsce, dobrze że to forum jest ludzi na lepszym poziomie (co widać po tej sondzie prezydenckiej), ludzie patrzą na to co było 70 lat temu, że wtedy władze wybiły mnóstwo polaków, lecz warto napomnieć że Stalin wybił więcej ludzi ze swojego kraju niż polaków, no ale tego ludzie już nie widzą i wymyślają te swoje durne teorie.

Poza tym przy odsłuchiwaniu stenogramów z rozmów nie było tylko ruskich lecz komisja polsko rosyjska składająca się z ekspertów, którzy się na tym znają.

Pamiętam jak rok temu, mieszkałem piętro niżej pod taką starą babką, która uczestniczyła w powstaniu warszawskim i straszny z niej rusofob był, odbijało jej na każdym punkcie, kiedyś mi powiedziała że ona to jest zasłużona bo walczyła o wolną Polskę! Wkur... się bo nie lubię takiego pieprzenia i powiedziałem że jakby teraz była wojna to ja też bym poszedł na wojnę i zginął za nasz kraj, zamknęła się i już więcej nic nie gadała.

To samo jest teraz, ruscy to zły naród, tylko że ostatnio przysłał kilka tyś ton pomocy na walkę z powodzią...

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

No ale trzeba przyznać że jeżeli jakaś wina była Rosjan to raczej nikt im tego nie udowodni.

A że nie można udowodnić to nie znaczy że można wykluczyć.

Poza tym to co ujawnili nam Ci urzędnicy to zwykły chłam... chłam dla narodu żeby coś mieli. Jestem pewien że ujawnili tylko to co im się podobało.

Piloci ulegli takiej chorobie co się nazywa "kapitanoza" - czyli byli pod presją jegomości stojących za plecami.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A ja się pytam, gdzie do k... nędzy są oryginalne skrzynki! Czemu ruscy ich na nie dali tylko jakieś ksero?! Kurde! XXI wiek a kopie jak z przed 70 lat! Dokumenty z Katynia lepiej wyglądały na zdjęciach! :tancze:

Imo: ruscy tu maczali jak cholera. W sumie to przykre, że nie macie wątpliwości i dla was TAKI zbieg okoliczności jest możliwy... 90 ważnych osób... heh...

No nic... i tak nigdy się nie dowiemy oficjalnej wersji :-( Mam nadzieję, że w Polsce będzie po prostu lepiej...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

A ja się pytam, gdzie do k... nędzy są oryginalne skrzynki! Czemu ruscy ich na nie dali tylko jakieś ksero?! Kurde! XXI wiek a kopie jak z przed 70 lat! Dokumenty z Katynia lepiej wyglądały na zdjęciach! :(

Imo: ruscy tu maczali jak cholera. W sumie to przykre, że nie macie wątpliwości i dla was TAKI zbieg okoliczności jest możliwy... 90 ważnych osób... heh...

No nic... i tak nigdy się nie dowiemy oficjalnej wersji :-( Mam nadzieję, że w Polsce będzie po prostu lepiej...

Śledztwo prowadzą ruscy bo na ich terenie rozbił się samolot, przy odczytywaniu zapisów byli eksperci z Polski i pomagali w odczytywaniu zapisów, po co Ci te czarne skrzynki? Jedna przecież jest w Polsce i nic nie wyjaśniła a tylko potwierdziła to co jest od ruskich. Teraz tylko czekać na to aż odtworzą symulację lotu z tym co jest w stenogramach i będzie wiadomo trochę więcej.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności