Skocz do zawartości

Jaki wybrać silnik forum?

AudioBas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z darmowych smf, z płatnych IPb obydwa znam i sprawują się znakomicie. Spora liczba dodatków, templatek, łatwa własna modyfikacja wyglądu i tłumaczeń. Nie wiem co wy chcecie od polskiego supportu ? Udostępniają jakies tam tłumaczenie które zawsze można samemu poprawić przecież. Robi się to raz a nie co dziennie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kurde mam inny problem!

Forum ledwo na serwerze tydzień a tu:

Witam serdecznie,

Nasze mechanizmy monitorujące wykorzystanie parametrów serwera wykazują, że Państwa serwisy na serwerze xxx.kei.pl generują ponad 5% obciążenia CPU serwera referencyjnego.

Dopuszczalny, bezpieczny limit, który nie powoduje zagrożenia dla działania usług współdzielonych (pakiety hostingowe) to maksymalnie 5% obciążenia CPU serwera referencyjnego.

W przypadku przekraczanie powyższego limitu, konieczne jest umieszczenie serwisów na platformie Luna z właściwymi parametrem zasobów. Platformy e-Biznes Luna działają w całkowicie wydzielonym środowisku. Dla każdej z

platform ustawiony jest limit obciążenia CPU dzięki czemu przeciążenie jednej platformy nie wpływa na pracę platform innych Klientów znajdujących się na tej samej maszynie. Szczegółowy opis parametrów platformy Luna:

https://www.kei.pl/?stronka=virt/luna

Bardzo prosimy o podjęcie kroków w celu optymalizacji posiadanych serwisów lub kontakt z Działem Handlowym (handlowy@kei.pl) w celu zmiany opcji na

wyższą.

Wykres obrazujący zmiany obciążenia w ciągu ostatnich dni jest dostępny w panelu WebAs Państwa serwera - po zalogowaniu się należy przejść do opcji

Konfiguracja -> Zużycie serwera i kliknąć zakładkę Obciążenie serwera w

górnej części strony, aby wyświetlić wykres.

pozdrawiamy

Biuro Obsługi Klienta Kei.pl

-- Kei.pl - Niezawodny Partner w Sieci bok@kei.pl, tel. 012 2636200 Pomoc techniczna 24h - 012 2636201 Informacja handlowa: 0801 308 408 (opłata wg. taryfy okalnej)

Masakra!

Ta luna kosztuje prawie 2 tysiaki dla CPU 10%

Miałem na kei.pl któryś serwer.

Te z CPU powyżej 5% zaczynają się w tydsiącach złotych....

Budżet hmmm kiepsko...

Ale cóż ma być dobry hosting.... Więc nie wiem...

Forum może od 2 dni funkcjonuje a tu takie coś:

34_1276246540.jpg

• 2 tygodnie później...
https://www.strefacaraudio.pl/

Trzeba się przywyczaić, jak na razie ok...

Fajne wyszło ale bazuje w większości na templacie która nie była rozpowszechniana za free, więc jak możesz wstaw link do stopki, tak jak wymagane to było w oryginale. Jeśli nie pamiętasz/nie wiesz gdzie to daj znać, przypomnę. ;)

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

po ostatnich zmianach w IPB sklaniam sie przekazac paleczke wlasnie na rzecz tego skryptu

obserwuje 2 nowo powstajace fora - jedno na ipb drugie na na vbulletin - oba na nowych domenach - prawie identycznie inkowane

i jest spora roznica na korzysc IPB

---------------------------

edit

prsyrost tresci praktycznie identyczny

• 3 tygodnie później...

Witam!

Po dłuższym użytkowaniu naprawdę jestem mega zadowolony!

Dużo czytelniej zarządza się forum.

Efekt prawie końcowy wygląda tak: StrefaCarAudio.pl - Twoje Forum Car Audio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności