Skocz do zawartości

Wielki powrót Seothemes.pl - katalog-stron.com.pl

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przedstawiam wam efekt mojej ostatniej pracy.

katalog-stron.com.pl

Zachęcam do dodawania, pisania uwag.

Na wstępie rzucam kody:

5 premiowanych

R8PU3WUJ

6JQ59N5H

Y7QF1Z69

Q6NR2TLG

SVKHQ2QS

i 5 standardowych

SZ3N3Q35

IP7Q6W9L

G4S2RQSV

SATYSH8M

FV1X1R4E

PS. Wszelkie uwagi i zażalenia dot. płatności katalogu proszę nie kierować do mnie (lecz do Luzaika), jako że katalog NIE JEST MÓJ.

Po co token w płatnym katalogu, mało, że trzeba płacić to jeszcze kod tokena przepisywać?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dziekowac :tancze:

R8PU3WUJ

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

Po 1 nie posłuchales jednej rady, po drugie nie przyłożyliście się do logotypu :tancze:

Ogólnie katalog bardzo fajny, jednak moim zdaniem nawet w 10% nie jest wykorzystany potencjał grafiki, która była do kodowania.

Logotyp wrzucił właściciel, standardowo był inny.

Czy ja wiem, czy na złe mi to wyszło...? Nikt nigdy wcześniej nie skarżył się na tą czcionkę, mi osobiście ona pasuje

Aby otrzymać kod dostępu - wyślij SMS o treści AP.katalogz na numer 73068. Koszt SMS'a to 3zł + VAT (3, 66zł z VAT) lub dokonaj tańszego przelewu na kwotę 2, 50 zł brutto za pomocą DOTPAY.pl

Gdzie jest jakiś link do tego przelewu?

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

A dlaczego kategorie nie załapały się na PR>0?

Dziwi mnie, że Ciebie to dziwi - to problem większości katalogów, także tych dobrych i obecnych w sieci od wielu lat.

Odpowiadając na pytanie - prawdopodobnie m.in. dlatego, że jest właściciel katalogu linkuje z zewnątrz tylko do strony głównej a do podkategorii już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności