Skocz do zawartości

coś nie tak z google

mrkiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się dziwie co się stało. Dokładnie cztery dni temu chciałem sobie zaindeksować stronę https://www.rpg.kom.pl . Dodałem linka na pewnej stronie na której zawsze daje aby zdobyć szybki indeks. No i super strona pojawiła się 2 dni temu w wyszukiwarce. Przed chwilą włączyłem Google, patrze a strony nie ma co mnie troszeczke ździwiło. Nie przesadziłem z linkami (w sumie dodałem koło 10 w ciągu tych 3 dni). Chodzi mi po głowie jedynie ban, tylko za co ? Mam nadzieje że jutro/pojutrze wszystko wróci do normy.

Pozdrawiam

W dwa dni to Ci raczej bana nie założyli, może strona po prostu nie jest jeszcze widoczna na wszystkich datacenter?

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

Ale się wkurzyłem, mi google zindeksowało zmiany które trwały 3godziny, a dokładniej sko ńczył się transfer, więc po trzech godzinach dokupiłem, dziś rano patrzę na wyniki, a tu

509 Bandwidth Limit Exceeded

Dołownie trwało to 3 godziny, a google się już zorientowało i zakualizował wszystko :/

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności