Skocz do zawartości

Darmowy Baner /TOP/Logo

twoje_forum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę do Was z zapytaniem gdzie mogę znaleźć, gdzie polecacie szukanie i dodanie ogłoszenie o wykonanie pracy graficznej w postaci

Typ: TOP

Tematyka: Regionalny Serwis Ogłoszeniowy

Wymiary:895x275

Kolorystyka: żółto brązowa pasująca do kolorystyki strony

Napisy:Ogłaszamy ( dokładnie tak jak napisałem, jeden wyraz z pogrubieniem czcionki od litery K i dalej cały konin.) Niżej mniejszą czcionką Codzienna dawka ogłoszeń Konin, Koło, Turek, Słupca

Animacja: (tak/nie) Nie

Uwagi:Proponuję odwiedzić serwis by wiedzieć o co dokładnie chodzi

Strona dla której wykonywane jest logo: www.ogloszeniak.konin.pl

W razie czego proszę o pilne info bo muszę zmienić nazwę serwisu i nie wiem gdzie szukać a już nie mam pieniędzy :)

Jak by co to można również podawać namiary na gg 9778935

Posprawdzaj może mniejsze fora graficzne. Są pewnie takie, że za darmo zrobią, czy za jakąś tam pochwałę czy reputacje dodatnią.

o, tu np. artown.pl/forumdisplay.php?fid=122

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

koledze marzy się grafika za darmo, grafik który nic nie bierze za swoją pracę ma średnio 12lat umie stworzyć nowy obrazek w photoshopie i zarzucać po kolei efektami

tobie nie potrzebna jest profesjonalna grafika

a gdzie masz takie ogłoszenie złożyć... na pewno nie tu ;)

Są takie strony/fora co można poprosić o pracę graficzną i dobrzy graficy to robią.

Są również takie co tylko kasa kasa kasa za wszystko.

To może napisz co Ty byś mógł zrobić za darmo? Mógłbyś mi na przykład ręcznie skatalogować z 20 stron? Czy na taką propozycję już tylko kasa, kasa, kasa ?

Chcąc mieć coś dobrze zrobione musisz niestety zapłacić, jak dobrze poszukasz to nawet nie za wiele - ale za darmo... to Ci może 13 latek coś robić, co 3-ci raz otwiera PhotoShopa.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności