Skocz do zawartości

Microsoft: Google się myli, Windows jest bezpieczny

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

A my na to jak na lato. Przecież microsoft coś musi odpowiedzieć na posunięcia takiego giganta jak google. Według mikrosoftu to google się myli, pewnie londyńska giełda też się myliła przechodząc na linuksa jak i kilka innych dość dużych instytucji i firm . m. inn. IBM. Mylę się też ja pewnie i kilka milionów innych użytkowników korzystających z linuksa. Microsoft już od jakiegoś czasu traci rynek i to nie dla tego że ma drogi soft choć to nie kiedy tez jest przyczyna ale że jakość tego oprogramowania jest wątpliwa bez wzgldu na to co oni sami w tym zakresie mają do powiedzenia.

Jeśli dalej będą rzeźbić klientów i wypuszczać niedorobiony szrot na rynek to za kilka lat zostanie im chyba tylko produkcja gier i konsol.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jeśli dalej będą rzeźbić klientów i wypuszczać niedorobiony szrot na rynek to za kilka lat zostanie im chyba tylko produkcja gier i konsol.

i cos wym musi byc, bo jednak mimo ze zaawansowany user linuxa odpali sporo gier na wlasnym systemie, to jednak dla wiekszosci, windows jest wymogiem jesli chodzi o gry

a zeby bylo smieszniej, gry pod pc powoli ustepuja miejsca grom pod konsole, wiec wymog posiadania windowsa w domu majac dzieci zdaje sie tez powoli znikac

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Nie zapominajmy o pani Jadzi, która po 3 latach pracy na Twoim komputerze nauczyła się korzystać z internetu, odpalić pasjansa, czy posłuchać muzyki. A tak na poważnie, Winda nie zniknie nigdy. To jest tak jak z Nokią - dlaczego ludzie swojego czasu brali za każdym razem Nokie? Prostota.

Panią Jadzie pier. to, że system ma niedociągnięcia. W pracy miała Windowsa to i w domu chce mieć Windowsa ;)

Panią Jadzie pier. to, że system ma niedociągnięcia. W pracy miała Windowsa to i w domu chce mieć Windowsa ;)

jasne

w pracy miala 98 lub xp

wiec teraz kupujac komputer tez kupi sobie 98 lub xp

tylko najpierw syn jej skasuje preinstalowana viste :>

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności