Skocz do zawartości

spadek o kilkadziesiat pozycji na 1 fraze

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Pozycjonuje strone na kilka fraz 7-8, z tego głowna strone na 2 frazy, jakis czas temu strona na ciezsza fraze spadla o 50 pozycji, powoli zaczela wrcac na stara pozycje i wczoraj zniknela z pierwszej 100tki. nie jest to chyba filtr ani ban bo druga fraza na strone glowna jest na swoim miejscu w top 10, frazy pozycjonowane na podstrony sa na swoim miejscu, fraza np xxxx yyyyy, jak wpisze zamieniona yyyy xxxx to tez jest na sowim miejscu 2 stona. czym moze byc spowodowane iz strona wyleciala gdzie s tak daleko tylko na 1 fraze??

Być może zbyt mało fraz na jedną stronę. Lepiej różnicować frazy, którymi pozycjonuje się jedną stronę. Niech ich będzie minimum 3, 4, czy nawet 5, niż 2.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Dopiszę się do wątku, mianowicie dzisiaj moja strona z 6 pozycji spadła na 33. Dodawałem do paru katalogów co kilka dni ale bez przesady, nic wiecej nie robiłem. Wyżej są strony na których nawet nie widnieje poszukiwana fraza:/ Co mogło spowodować taki spadek ?

jak również zwykłe zawirowanie w wyszukiwarce, także jest szansa, że za kilka dni wszystko wróci do normy ;)

W pozycjonowaniu liczy się cierpliwość, także raz na wozie, raz pod wozem, nie ma co panikować po jednym dniu niebytu w top10...

Dla mnie to akurat -80% odwiedzin ;p Także niebyt w top10 = koniec mojej strony ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności