Skocz do zawartości

Duplicate content

shorcik

Rekomendowane odpowiedzi

istnieje

dzisiaj nawet ktoś pisał że wrzucił ten sam art w różne miejsca... i google widziało kopie a orginalny art. wyindeksowało

Może być tak że G będzie miało np: 3 te same artykuły a 4 i 5 wyrzuci z powodu DC... różnie to bywa - generalnie wszystko rozbija się o linki

@NSB za DC nie dostaje sie bana a jest obniżona wartość strony to raz, 2 katalogi i tak są na legendarnej blackliscie Wujka G.

A DC istnieje bo to znaczy DUPLICATE CONTENT czyli KOPIA TREŚCI czyli jest ale dla większości to nie ma znaczenia. Każdy pozycjoner ma swoją technikę na tworzenie zaplecza i treści. Nie którzy wola stawiać generatory które w 99% to DC a nie którzy wola stawiać zaplecze z unikalną treścią.

Zrób teścik

taki teścik został zrobiony niedawno jest w dziale testy https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=94361

możesz sobie sprawdzić osobiście w google: "Jeśli chcesz przeżyc cudowne chwile na tratwie zapraszamy na nasza strone"

jeżeli DC istnieje to czy powinno być zaindexowane tyle wyników tej samej treści ?

czy katalogi posiadające cały czas te same wpisy miay by wówczas sens ?

DC nie istnieje, ale choc bym pokazywał same przykłady na jego nie istnienie to i tak pojawi sie za dwa miesiace kolejne takie same pytanie ;)

Marketing internetowy dla firm

jeżeli DC istnieje to czy powinno być zaindexowane tyle wyników tej samej treści ?
A co Ty się tak upierasz, że DC musi tyczyć się zaindeksowania? Wystarczy, że strona wyleci z TOP10 i już mamy to samo,

kilka razy miałem z takim przypadkiem do czynienia, przy kradzieży tekstów i nie dawaj przykładu katalogów, gdzie masz 3 takie same zdania.

Skoro twierdzisz, że nie istnieje, to skąd wiesz jak się objawia?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

No właśnie i co z tego, że kopia jest zaindeksowana, gdy nie będzie jej w TOP10 bo jej miejsce zajmie inne "kopia"?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności