Skocz do zawartości

Instalacja Otwarty

twoje_forum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie wiem czy dobry dział ale dla początkujących ;-)

Instaluję skrypt otwartego i mam taki błąd:

Zestaw tabel z podanym prefixem już istnieje. Dla bezpieczeństwa danych instalator nie ma prawa nadpisywać tabel - wybierz inny prefix.

Jak i co mam zmienić by było ok

Warning: fopen(/home/kolo/public_html/agrocentrum_katalog/otwarty_inc/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/kolo/public_html/agrocentrum_katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 392

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/kolo/public_html/agrocentrum_katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 393

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/kolo/public_html/agrocentrum_katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 394

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kolo/public_html/agrocentrum_katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php:392) in /home/kolo/public_html/agrocentrum_katalog/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 406

pousuwałem wszystko i jak instaluję to mam takie coś jak powyżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności