Skocz do zawartości

google nie zaindexowało strony głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Otrzymałem stronę do pozycjonowania. Strona była w sieci przez ponad 3 lata! i... site google pokazywał 0. Powiedziałem, ze zajmę się tym ale gdy sprawdzę czy domena nie jest zbanowana, gdyż klient twierdził, że strona miała byc "wprowadzona" do google przez firmę która tą stronę wykonała.

Dodałem kilka linków i google po 2 dniach dodał 2 podstrony do indexu (linkowałem do głównej)

Pozycjonowaniem zajmuję sie amatorsko. Nigdy takie coś mi się nie przytrafiło (czasami chwilowo glowna była dalej gdzieś w wynikach niż podstrona, ale to po jakimś czasie wracało.) Teraz nie ma kompletnie w indexie głównej.

Filtr? humor google?

pozdr.

ADD: Wczoraj szybko sprawdziłem, ze są dwa wyniki z site, ale cache (dziś) jest pusty dla tych podstron.

• 2 tygodnie później...

miałem podobnie, natomiast po około 2 tygodnia strona została poprawnie zindexowana. także bez paniki. Za dużo "nie przywalaj" bo może wyjść na złe. Co prawda domena ma 3 lata więc niby jakby było zbyt dużo nowych linków to chyba by nic się nie stało, natomiast radziłbym uważać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności