Skocz do zawartości

Ciekawykatalog.pl - kolejne moje dziecko - tym razem DARMOWY

gregi1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za kod. Przyda się :) .

Natomiast to co "najmniej" trochę niepokoi, bo zakładasz, że może ten katalog istnieć tylko pół roku plus minus. Każdy może zrozumieć to po swojemu, niektórzy lepiej, inni gorzej. Tak czy owak ja się dodałem, bo czemu nie?

Jeszcze jedno, w regulaminie stoi, że można dodać się do dwóch podkategorii, a w powiadomieniu mailowym, że co trzech. To jak to w końcu jest? Rozumiem, że trzeba niejako stronę dodawać za każdym razem osobno? Nie ma takiej opcji jak w seokatalogach, że ciach od razu do trzech?

PS

Gdzie jest ta zielona czcionka?

Zielona czcionka pojawia się na podstronie już dodanego wpisu.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Dzięki za kod. Przyda się :D .

Natomiast to co "najmniej" trochę niepokoi, bo zakładasz, że może ten katalog istnieć tylko pół roku plus minus. Każdy może zrozumieć to po swojemu, niektórzy lepiej, inni gorzej. Tak czy owak ja się dodałem, bo czemu nie?

Jeszcze jedno, w regulaminie stoi, że można dodać się do dwóch podkategorii, a w powiadomieniu mailowym, że co trzech. To jak to w końcu jest? Rozumiem, że trzeba niejako stronę dodawać za każdym razem osobno? Nie ma takiej opcji jak w seokatalogach, że ciach od razu do trzech?

PS

Gdzie jest ta zielona czcionka?

Zielona czcionka pojawia się na podstronie już dodanego wpisu.

Niestety nie ma takiej opcji :) Można dodać do 3.

Dzieki. To faktycznie jest poważny błąd. Będzie dziś napewno zmieniony. A za niego dwa kodziki poszły na PW.

W sumie to @Pey znalazl zielona czcionkę- także i tam poszły kody.

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

Do dwóch najniższych kategorii (Sklepy Internetowe oraz Internet) nie mogę się dostać, zamiast wejścia wgłąb uruchamia mi www.e-reklama.vot.pl ... Tylko ja tak mam? Testowałem na IE8 oraz na Chromie

Nie tylko ty :D

Ale akurat tutaj tak ma być :)

• 1 miesiąc temu...

Promocja weekendowa

Każdy kto doda wpis w weekend (od piątku- 23.07.10 g. 10.00 - do niedzieli 25.07.10 g.23.59) do katalogu CiekawyKatalog.pl i wyśle wiadomość wpisujące w temacie: "Weekend + adres dodanej strony + wybrany katalog" na adres administrator@ciekawykatalog.pl otrzyma kod umożliwiający dodanie swojej dowolnej strony do jednego z moich płatnych katalogów.

Do wyboru macie katalogi:

Katalogowani.pl

Linkowani.pl

LatwaKoncowka.pl

Pozycjonowani.pl

Kody będą wysłane najpóźniej do środy 28.07.10.

UWAGA: Nie ma ograniczeń, można dodać do katalogu CiekawyKatalog.pl kilka stron i za każdą stronę otrzymasz kod do innego katalogu.

Wysłana wiadomość musi pochodzić z tego samego adresu e-mail który został podany podczas dodawania strony do katalogu!

Apropos promocji!

To jest dobre! Jestem w https://www.ciekawykatalog.pl/category-9.html i klikam na ostatnią podkategorię Katalogi [68] otwiera się strona z leroymerlin. Takich nietypowych błędów jest więcej na Twojej stronie, ale nie mam czasu, żeby o nich pisać.

Jakaś dziwna ta Twoja promocja, ale życzę powodzenia. :)

Pozdrawiam!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Apropos promocji!

To jest dobre! Jestem w https://www.ciekawykatalog.pl/category-9.html i klikam na ostatnią podkategorię Katalogi [68] otwiera się strona z leroymerlin. Takich nietypowych błędów jest więcej na Twojej stronie, ale nie mam czasu, żeby o nich pisać.

Jakaś dziwna ta Twoja promocja, ale życzę powodzenia. ;)

Pozdrawiam!

Ja nie widze nic dziwnego w samej promocji.

Jeśli nie możesz dodać do tej kategorii to po prostu wybierz inna :) Nazywa się podobnie :)

• 4 miesiące temu...

Z tym katalogiem jest jakiś problem. Jak się do niego wchodzi to witają wielkie czerwone oczy i komunikat: "Hacked By Don Tukulesto"

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności