Skocz do zawartości

publiker ilość wpisów?

marekczyzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do końca zgadzam się z wypowiedzią kolegów powyżej za wyjątkiem "gielo" nową domenę można maksymalnie dodawać do czasu aż ją Google zaindeksuje, po zaindeksowaniu jestem takiego samego zdania jak "gielo" 10 wpisow na dobę jest dobrym rozwiązaniem bez martwienia się czy dostanę filtr czy też nie. Ja osobiście stawiając nową domenę sypę maksymalnie wpisy ale jak zaznaczyłem tylko do czasu aż się pojawi w indeksie potem luz. Należy pamiętać o jednym nie wszystkie wpisy łapie Google a co będzie jak trafi na zestaw katalogów które wpisy w nich nam zaindeksuje? Oczywiście można bawić się w takie próby ze swoją stroną, klienta strony raczej nie zalecam na wystawienie takiej do próby.

• 2 tygodnie później...
Moim skromnym zdaniem 10 wpisów na dzień jest odpowiednią ilością przy założeniu że linkujesz te swoje wpisy oczywiście.

A mi się wydaje, że przy 10 wpisach do samych katalogów to na pierwsze efekty będzie czekał kilka miesięcy.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Dla nowych domen czesto dajemy 50-100 wpisow na dzien i nie ma z tym zadnych klopotow.

jestem ciekawy jak bardzo masz zmiksowane teksty i ile ich masz w publikerze dla takiej ilości linków

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

• 2 tygodnie później...

A jak wygląda sprawa z linkiem na serwisie/katalogu, który ma kilka tysięcy podstron? W krótkim czasie przybywa kilkaset linków albo i więcej - co prawda z jednej domeny ale jednak to spore ilości. Może to wpłynąć jakoś negatywnie?

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności