Skocz do zawartości

[Sprzedam] Forum NokiaCenter.pl

Falon

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam na sprzedaż forum dla posiadaczy komórek Nokia: Nokiacenter.pl

Domena ma ponad rok. Forum poprzednio było pod domeną forumnokia.eu i na skrypcie phpBB.

Z początku forum wpadło w filtr google co spowodowało słabe efekty oglądalności, filtr całkowicie teraz "opuścił" forum lecz brak mi czasu na rozwój forum co jest powodem sprzedaży.

W zakres sprzedaży wchodzi oczywiście licencja vbulletin oraz vbseo, pliki, baza danych, domena .pl i com.pl.

Proszę nie prosić o żadne statystyki bo widać je na forum. Nie ma tu teraz nadzwyczajnego ruchu więc te z dołu forum zgadzają się bardzo zbliżenie z Analytics. Proszę nie pytać o koszty utrzymania forum, jeśli nie wiesz to nie jesteś poważną osobą do rozmów, a ja nie mam czasu na głupie gadanie.

Domena jest w Az.pl i wszelkie koszty przeniesień pokrywa kupujący.

Pytania oraz oferty proszę kierować na adres e-mail falon5@wp.pl lub gg 8280686(niewidoczny)

Radosław Jabłoński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności