Skocz do zawartości

7 kół do wzięcia

Arni

Rekomendowane odpowiedzi

Gościu prezentuje ofertę zarobku

w przenośni, za 5k masz 7k po miesiącu :P

Aukcja dobiegła końca, ale można ją wystawić ponowie

To zdaje się jakieś zaplecze pod wyszukane określone frazy, z którego czerpie się dochód z programów partnerskich, które można dodatkowo podłączyć pod SWL dla pkt./sprzedaży

Baza do wzięcia za 2,5k

Co o tym myślicie

https://allegro.pl/show_item.php?item=10558...82+wys%C5%82any.

Gdyby to była taka kura znosząca złote jajka to by się tym nie dzielił za żadne pieniądze, ale postawił kilka własnych serwisów i obstawił całe top10 na dane frazy, a tym samym miałby większą ilość podpisanych wniosków i zarobionych pieniędzy... ;-)

Spółki | Prawo | Sąd

Ty wez lepiej czytaj dokladnie, co on sprzedaje. Nie zadne zaplecze lecz:

Ja tylko proponuję sprzedać bazę słów kluczowych tzw. fraz którzy potencjalni klienci wpisują w wyszukiwarkę oraz skrypt generujący ruch na stronie

Kolejny genialny pomysl, ktory sie nadaje do dzialu dowcipy...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Hmm, osobiście przy tej kasie normalny człowiek wziąłby kredyt ;] - a pomysł zostawił dla siebie. Problem w tym ,że to co jest dobre teraz, za 2 tygodnie być nie musi. Trendy google się zmieniają, w dodatku nowy algorytm... nie wiem co o tym sądzić ;]

"Ja tylko proponuję sprzedać bazę słów kluczowych tzw. fraz którzy potencjalni klienci wpisują w wyszukiwarkę oraz skrypt generujący ruch na stronie" - śmierdzi manipulowaniem wniosków ;]

Byli lepsi, co sprzedawali serwisy coś około 200 elegancko przygotowanych, pod Adsense przygotowanych etc. i miały wyciągać coś 25k na miecha, cena coś 500zł była, także niektórzy z nudów i z chęci znalezienia frajera zrobią wszystko :P

EDIT: Swoją drogą śmieszą mnie aukcje typu sprzedam serwis za 200zł, na którym możesz zarobić miesięcznie 3000zł, wieje smrodem od tego na kilometrów parę, bo chyba logiczne, że jeżeli coś wyciąga taką kasę, to nie sprzedaję, a na pewno nie po takiej cenie :], bo albo utrzymanie tego kosztuje 10 razy tyle co się zarabia na serwisie, albo nie wiem...

Kazdy krytykuje i jedzie z koksem, ale przypomne wam skrypt xend... I inne tego typu. Kto korzystal, ten wie, ze opisywane xx.xxx zł nie było żadną bujdą ...

Odnosnie tej aukcji powyzej, to chyba cos podobnego: skrypt wyszukiwarki ladnie oblepiony adsense, plus slowa kluczowe (niszowe), do tego pingowanie i inne wspomagacze. Cena jednak zaporowa :)

Tylko maksymalny naiwniak uwierzy w to, że zainwestują 25 zł za robi 100 x tyle. W ogóle to post nadaje się do kosza by uchronić naiwnych przed ich własną naiwnością...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Opis aukcji mówi sam za siebie:

Prawda jest taka, że nikt na allegro nie sprzeda Wam pomysłu jak nastukać kasę. Jeśli sprzedają to znaczy, że coś nie odpaliło.

Poza tym on sprzedaje jakiś skrypt, bo

Możesz zakupić samą bazę na pozostałych moich aukcjach.

Ale czy znajdzie jakiegoś frajera? Koleś potrzebuje kasę, a

Osobiście obecnie generuję od 10-15 wniosków dziennie z 1 tylko domeny.

śmieszą mnie takie aukcje na allegro, ale naiwnych nie brakuje i nie będzie brakować, tak to już jest, nabierają się na łatwą kasę, 20 serwisów gotowych do instalacji, gotowe powielane bazy danych na agregatorach rss, ale bez zaindexowanego site itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności