Skocz do zawartości

Jak rozreklamować stronkę ?

czakalaka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zadałem w pierwszym poście : "Jak skutecznie rozreklamować swój serwis w internecie ?"

A niektórzy od razu, a jaki konkretny plan. Chodzi mi tylko oto jak rozreklamować serwis. Chodziło mi o takie wypowiedzi jak użytkownik hooli.

bo widzisz kolego jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego...

zadałeś pytanie: "Jak skutecznie rozreklamować swój serwis w internecie ?"

prosta odpowiedz: wypozycjonuj go

pytania szczegółowe wynikały z tego, że aby reklama była skuteczna to musi być indywidualnie przygotowana pod dany produkt/marke/portal w Twoim przypadku

pisałem Ci już wcześniej, że musisz sprecyzować swoją grupe docelową klientów, przeprowadzić badania rynku lub skorzystać z już opublikowanych tudzież z wiedzy swojej i forumowczów. I na podstawie wyników sprecyzować gdzie i jak się reklamować. Bo co z tego, że wydasz kupe pieniędzy na bannery reklamowe na wszystkich możliwych portalach, skoro obejrzą to dzieci, mamusie, panie domu, itp itd, a grupą docelową będzie tylko 3% z nich

jak już znajdziej miejsca gdzie się reklamować możesz napisać artykuł sponsorowany na jakimś znanym portalu np motoryzacyjnym/sportowym, w którym to artykule np ktoś napomni kilka razy o Twoim portalu i da linka do niego

sposobów są setki..

Ty musisz sprecyzować dokladnie do chcesz zrobić.

bo Twoje: "Jak skutecznie rozreklamować swój serwis w internecie ?"

to tak jakbym powiedzial w restauracji: Chce jeść!! tylko kwestia co dalej..

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Granie u bukmacherów jest legalne i tego raczej nie zniosą tylko u bukmacherów stacjonarnych nałożą większy podatek.A co do buków internetowych zostanie tak jak jest teraz.

Życzę Ci powodzenia, ale sądząc po tej wypowiedzi to raczej nie znasz zbyt dobrze tego rynku :)

Konkursy są oczywiście legalne, ale podejrzewam, że autor chce zarabiać głównie na programach partnerskich bukmacherów internetowych, a to jest już nielegalne. Proponuję zagraniczny serwer i założenie strony na firmę zarejestrowaną za granicą. Chociaż jestem zdania, że ta ustawa to jeden wielki bubel i nikt nie będzie jej przestrzegał.

No cóż, jeśli twoim zdaniem nielegalne jest zarabianie na programach partnerskich bukmacherów to grubo się mylisz. Popatrz np. www.forum.bukmacherskie.com . Jest to znane forum od lat, jeśli ktoś się interesuje typowaniem. Powiedz mi gdzie jest napisane że nie można zarabiać na programach partnerskich.

Kolego, jak mówiłem miałem swoją stronę bukmacherską, która powstała jeszcze przed wprowadzeniem tej ustawy. Po tym jak ustawa weszła przez kilka tygodni badałem sprawę "legalności" zarabiania na stronach bukmacherskich. Założyłem tematy na kilku forach (m.in. na tym forum a także na forum o którym piszesz, bo też jestem jego użytkownikiem), przeczytałem treść tej ustawy, napisałem do supportów BetSafe, BetClic i Expekta z zapytaniem jak wygląda sytuacja. Dowiedziałem się, że każda forma reklamy, w tym programy partnerskie, są w naszym kraju nielegalne. Supporty wymienionych firm potwierdziły te informacje i doradziły mi co zrobić żeby zarabiać legalnie. Jestem ciekaw co Ty zrobiłeś w tej sprawie, skoro masz takie a nie inne dane na ten temat.

Co do forum, o którym piszesz. Jego właścicielami są osoby mieszkające na stałe za granicą, a forum stoi na zagranicznych serwerach, więc wszystko jest w 100% legalne. Osobiście pytałem o to administratora, wiele miesięcy temu. Największe strony bukmacherskie w Polsce, z tego co mi wiadomo uczyniły podobnie i wyniosły się za granicę. Mniejsze strony tego nie zrobiły i nic im się nie stało, ale sytuacja wygląda tak, że programy partnerskie są nielegalne.

Odkopałem temat założony przeze mnie na tym forum, dotyczący tej sprawy:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=85573

Myślę, że może Ci pomóc, sporo czytania ale dużo spraw zostało tam omówionych.

No cóż, jeśli twoim zdaniem nielegalne jest zarabianie na programach partnerskich bukmacherów to grubo się mylisz. Popatrz np. www.forum.bukmacherskie.com . Jest to znane forum od lat, jeśli ktoś się interesuje typowaniem. Powiedz mi gdzie jest napisane że nie można zarabiać na programach partnerskich.

byłem tam modem i wiem jak to działa, serwer jest w UK i jest napisane że to dla polaków na emigracji. Oczywiście kieruje tym forum banda skomercjalizowanych idiotów i można na nich donieść w każdej chwili do prokuratury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności