Skocz do zawartości

zagadka nr 2: PR 6

graff

Rekomendowane odpowiedzi

zaraz padnę ze smiechu

Święte prawo TYCH KTÓRZY WIEDZĄ :) więc ja jeszcze pożyję i prawdę mówiąc ostatni tekst Michała ani mnie nie ubawił, ani nie wniósł niczego do ewentualnego wyjasnienia prawdopodobnej przyczyny stabilnego pr6 strony, która na amatorski rozum powinna mieć niższy. Poczekamy do aktualizacji - ten się śmieje, kto ostatni :?

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

spoko ja się smiałem z dysputy :) =D>

Odnośnie wyników to ja chodzę do wrózki.

Niezbadane są wyroki Wielkiego Googloga :mrgreen:

A na poważnie może Graff masz racje tyle że Google zrezygnowało z pr i nasze dywagacje są czysto dywagacyjne.

Pamiętaj że ten dział to takie Archiwum X

W moim wieku nawet nie patrze co mi opada a co rośnie :mrgreen:

W tym dziale podpatrując strony i znajdując analogię może coś uda nam się nauczyć

Narazie przedszkolaka chowamy do szuflady w Archiwum X

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

https://www.googleguy.blogspot.com/2003_09_...uy_archive.html

Ten ktoś w odóznieniu od Nas wie wszystko tylko na Maile nie odpowiada :P:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

dlaczego uwazasz, ze ich PR spadnie?

Żeby się dokonała sprawiedliwość dziejowa :-) i zaczęła obowiązywać jakakolwiek logika, ale przedszkolakowi życzę jak najlepiej, bo jesteśmy zlinkowani :-)

Wielkiego Googloga

Algorytmu Wielkiego i Pierwszego Ekranu (© graff)

Google zrezygnowało z pr

na 100% ? bo słyszałem jedynie o modyfikacjach. Nawet niech nie próbują rezygnować - jest mi potrzebny :)

Jasne, przedszkolak tymczasowo (podkreślenie) do szuflady.

Niewiem czy zrezygnowali niestety nie jestem GoogleGuy :cry:

Tylko tak piszą na zachodnich forach i to co wiesz że pozycjonowanie a Pr się oddaliło.

Obawiam się że czekają nas jakieś większe zmiany kiedy co jak niewiem.

Poprostu czuję że szykuje się masacra

-brak updatu pr od dawna

-artykuł Google kontra Microsoft i oczekiwana wojna Gigantów (Google odrzuciło propozycję zakupu od Microsoftu)

Pachnie ciszą przed burzą :neutral:

Since popular pages are repeatedly returned by Google as top results, they

are also the easiest for users to discover, which increases their popularity

even further. In contrast, a currently "unpopular" page is often not

returned by Google, so few new links will be created to the page, keeping

the page's ranking down. This "rich-get-richer" scheme can and does destroy

the quality of search results.

PageRank is an unfortunate algorithm for both users and Web page authors and

useful information is being ignored by Google simply because a new page or

site has not had a chance to get noticed and under the PageRank algorithm,

will never get noticed.

cytat

Gdyby mieli zrezygnować, dzień w którym pasek zniknąłby z toolbara mielibyśmy już chyba za sobą. Usługa "pr-owania" obliczona wyłącznie na wydłużanie zieleni w okienku napędziła nieco kasy i nadal może stanowić niezłe źródełko będąc jednocześnie wymierną i łatwą w identyfikacji informacją o "jakości" serwisu. Stanford dopracuje algorytm i ożenią to z paskiem. Mam nadzieję - bo widzę jak się klienci do tego paska ślinią.

Mam nadzieję - bo widzę jak się klienci do tego paska ślinią.

Ja się już tylko slinie do soczystych 16 latek :) 8) :P

Ale mozesz miec racje

Pozdrawiam

Kill, soczyste musisz sobie organizować na własny rachunek. Ja natomiast postanowiłem dostarczyć Ci powód do kolejnej salwy śmiechu  :), co korzystnie wpływa na kondycję przepony, a kto wie - może i innych organów. Rzuć okiem : pagerank.pl

Widzę że zafascynował cię zawodowo PR fakt submit się myli.

Ale owocnej pracy życzę

Możesz stosować kolejno netody z forum do Ip Cloacking włacznie (ja nie potrafię)

Pozdrawiam

zawodowo

Ależ skąd. Adres ma czyste konto, więc ocena wpływu poszczególnych technik będzie wyrazista. Co prawda od zawsze twierdzisz, że to nie jest apteka - to ja upieram się przy jednoznacznych ocenach. Być może zmienię zdanie, ale jestem jak niewierny tomek.

stosować kolejno netody z forum

Zamierzam. Z tego i z innych. Oczywiście liczę na Wasze sugestie. Adnotacje o wprowadzonych modyfikacjach i ich wpływie na pozycje/pr mogą być uzyteczne dla forumowiczów, którzy tak jak ja nie do końca akceptują opinię że "Niezbadane są wyroki " - choć wszystko na to wskazuje :)

Uwierz bracie ;) :mrgreen:

Aczkolwiek twórcy Google Sergey Brin i Lary Page mają na plecach wytatoowane

"I decide who lives or who die" 8)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności