Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

To Bosmana jeszcze robią? Kiedyś w Głogowie piłem, były chyba trzy rodzaje z kurka- niezłe.

Najlepsze moje piwko? Świeżutki Guinness z kurka, knajpka w Luboniu k/Poznania (1993 rok- minęło trochę czasu) smile.gif

Pewnie że robią Bosmana. Mogę się pochwalić w sezonie letnim 5 sztuk wygranych za kapsle :) I nawet jest dostępny w Poznaniu. Lech Pils również niczego sobie :)

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z polskich Lech Pils, a z zagranicznych Carlsberg;)

Ale jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma to pozycja numer dwa;)

Pizzeria Mrągowo to idealny sposób na wyśmienitą kolację.

Potrzebujesz tłumacza? Sprawdź najnowsze tłumaczenia symultaniczne

Powinien zainteresować Cię także najlepszy sklep bramkarski w polskiej sieci.

@Lesiu nie no z tego co wiem to Carlsberg jest duńskim piwem;)

nie chodziło mi o to gdzie jest robiony, ale o to z jakiego kraju firma jest;)

W Pniewach znajduje się fabryka Hondy a mimo to nikt nie mówi, że to polskie auta;)

Wiesz, Pilsner Urquell też jest czeski, ale wersja w dużej butelce produkowana jest w Polsce. W małej butelce jest importowana z Czech. Wystarczy zakupić małą i dużą butelkę Pilsner Urquell żeby poczuć dużą różnicę. Niestety piwa "zagraniczne" produkowane w Polsce dużo tracą na jakości. Tyczy się to między innymi Carlsberga, Pilsnera, Heinekena.

Parę miesięcy temu odkryłem Piwo Żywe - najlepsze jakie piłem do tej pory, bo posiada smak piwa. Pijąc Żywe a potem np Tyskie czuć od razu, że to drugie to piwo z proszku (tak jak większość piw typu tyskie, lech, warka etc).

Lokalne browary to jest to !

@krzychuZksiężyca, jak nazywa się ta knajpka w Luboniu?;) Ciekaw jestem czy istnieje jeszcze;)

@krzychuZksiężyca, jak nazywa się ta knajpka w Luboniu?;) Ciekaw jestem czy istnieje jeszcze;)

Oj, nie kojarzę, mała ładnie urządzona knajpka, klimacik był taki rockowy bardziej. Byliśmy tam wieczorem a jak już wychodziłem to... no wiesz. Zaprowadził mnie tam kumpel z Poznania, pracowaliśmy w jednej firmie swego czasu- zakładaliśmy alarmy albo robiliśmy włamy- nie pamiętam już :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności