Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Nie piję alkoholu.

Ja też. Połowę społeczeństwa nadaje się do leczenia. Wy sobie pijcie piwko dzień po dniu. Górnicy też tak robią jak jadą na kopalnie :rolleyes:. nie ma tym nic złego. Nie jesteście pijakami. Możecie się kontrolować...

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• 1 miesiąc temu...

Do dziś piłem w 90% Pilsner Urquell, ale teraz mnie już na niego nie stać. To zawsze było drogie piwo, chyba najdroższe rozlewane w Polsce (duże było rozlewane, małe importowane), ale teraz przesadzili. Znów duże Pilsnery rozlewają w Czechach, przez co cena jest zabójcza. Do tej pory w osiedlowym sklepiku kosztował 3.85, w hipermarketach okolo 3.50, a od teraz 5.60 PLN, cenę małych też podniesiono. Kampania piwowarska mocno przegięła, przerzucam się na Budweiser'a lub Staropramen :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności