Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostatnio mi zasmakował Paulaner ;) W dodatku można go spotkać w marketach w kilku różnych rodzajach a i lanego na mieście. Jak ktoś lubi piwa pszeniczne to Paulaner jest wyśmienity (ale drogi :/), próbowałem pszenicznego okocimia i to nie to samo.

Nie piję alkoholu.

Ja też. Połowę społeczeństwa nadaje się do leczenia. Wy sobie pijcie piwko dzień po dniu. Górnicy też tak robią jak jadą na kopalnie ;). nie ma tym nic złego. Nie jesteście pijakami. Możecie się kontrolować...

wiemy, wiemy alkohol zabija...

a czy ktoś policzył ile zostało poczętych nowych istnień po zażyciu alkoholu?? takie badania mogłyby troche namieszać.. rząd by zaczął rozdawać wino bezdzietnym parom na deszczowe wieczory..

a z piwka...

zimny leszek (oczywiście nie ten z Wawelu)

ciechan, kasztelan

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Polecam Perłę, ale tylko Chmielową ;)

Ponadto Amber Naturalny, nie wiem czy dostępny poza północnym obszarem kraju (pomorskie).

No i Ciechan. Spróbowałem i zasmakowało chociaż niełatwo go u mnie dostać :)

Odradzam Harnasie i Tatry w puszkach - szczególnie te promocyjne oferty z Tesco (8 baterii za 14 zł) - można po tym "zezgonić" na dobre.

Pozdrawiam,

Paweł

• 2 tygodnie później...

Kolejne eksperymenty z piwami pszenicznymi: z Browaru Konstancin "piwo pszeniczne" - całkiem, całkiem - trochę słodki smak, być może za słodki.

Z tego samego browaru próbuję teraz "piwo żytnie" - dziwny smak ;)

patriotyzm :)

a poważnie: co widac po moim profilu na g+, codziennie kupuje coś innego i dzisiaj była kolej na to coś van pura. nic specjalnego ale szczerze mówiąc piłem duzo dużo gorsze.

Kiedyś dostałem dwie skrzynki za darmo tego śląskiego już nie pamiętam dlaczego, ale w każdym razie autentycznie miałem dylemat czy je wyrzucić czy wypić, w końcu zaprosiłem kilku kumpli i wypili mi wszystko :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności