Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja polecam wszystkie które są produkowane przez w 100% PL browary. Browar Czarnków (Noteckie, kiedyś piwo Kolejorz, Proletariat), Browar Witnica (Lubuskie, Koźlak) i oczywiście Browar Ciechan (Ciechan Wyborny, Ciechan Miodowy). Dla mnie są to prawdziwe piwa gdzie proces produkcji trwa 2 miesiące, a nie jak napoje piwne z grupy żywca, kampani czy okocima gdzie po tygodniu już browar leżakuje w magazynie gotowy do wysyłki.

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

Ja dziś kupiłem półtoralitrowe piwko miodowe "browaru staropolskiego" w plastykowej butelce do spróbowania i od dziś staje się jego wielbicielem :( myślałem że sikacz będzie, ale smakuje bardzo przyzwoicie.

Edycja:

A i dobre jest jak żona/dziewczyna się zapyta "ile piw dziś wypiłeś?!?!" z czystym sumieniem odpowiem "jedno" :)

Kasztelan chyba jest sterylizowany, choć w smaku jest ok. Najlepsze są niepasteryzowane, niestyrylizowane i niewyjałowione. Trochę mam ubawu jak pytam kobiety w sklepie jakimś "niespecjalistycznym" czy dane piwo jest niestyrylizowane i niwyjałowione. Oczywiście mam tez i z siebie jak czasem nie mogę sobie tego nazwenictwa przypomnieć i sie zacinam jak winda na półpiętrze :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności