Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety... kiedyś Tyskie ponad wszystko, było dobrym browarkiem i szło tylko ono, ale jak pijąc pewnego dnia Tysiaka zajechao mi wódą, to odstawiłem takie napoje piwo podobne i przerzuciłem sie na może i droższe, ale za to piwa z lokalnych browarków :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja tam ogólnie nie jestem wielkim piwoszem, ale jeśłi już to lubię lokalne. Jako, że do Browaru Witnica mam 20 km, to popijam czasem ich piwko (lubuskie miodowe, zielonego jeszcze nie piłem), ostatnio zostałem poczęstowany Perłą export i mi zasmakowała.

Swoja drogą Browar Witnica jako jedyny w Polsce robi piwo do kąpieli w SPA. Teraz dostali dotację i szykują ekspansję USA, ja im szczerze dobrze życzę.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

Swissman... otóż to... tylko spożycie tego piwa w Polsce zmalało w ogromnym stopniu przez cenę. W osiedlowym sklepie kosztuje około 6 PLN. W hipermarkecie 5 PLN. Dziwne, że importowany z Czech Budweiser, który nie jest tańszym piwem potrafi w hipermarkecie kosztować 2x mniej niż Pilsner. Wynika z tego, że dystrybutor Pilsnera, czyli Kampania Piwowarska takie ceny dyktuje. Zachłanność? Nie zmienia to faktu, że mi to piwo smakuje najbardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności