Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sie zakochałem ostatnio w piwie guinness... wypiłem lane smakowało cudownie, szukałem dość długo po sklepach puszki udało się w Selgrosie jest.

Puszka ma to do siebie że jest w nim piłeczka i smakuje jak z pipy :)

minusem jest cena, za 440mln ok. 5,50PLN, lane od 16zl sie zaczyna cena za kufel.

PS. z Butelski smakuje jak siki, musi być puszeczka albo pipa.

Polecam

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomyślałem sobie, że warto odgrzać ten wartościowy temat przy okazji Święta kopanej :D

A pamiętacie piwa które kiedyś chętnie kupowaliście ale już ich nie ma lub też są trudno dostępne? Pamiętacie EB i tę reklamę z atrakcyjną dziewczyną niosącą czteropak EB i tekst "Nieprawda, że mężczyźni myślą tylko o jednym"? Albo reklama z

.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nikonem, EB dawało radę - tak samo jak 10,5 :D ale to były piwa klasy "sikacz" ;) z tych "lepszych" to tęsknię za Heveliusem ;)

Ostatnio smakuję się w "Trybunał. Trójsłodowe" :P lub coś z importu z Czech ;)

P.S. EB wciąż jest produkowane na rynek niemiecki.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A gdzie kupujesz tego Trybunała? Nie słyszałem o nim.

Dziś drinkuje Białą Żołądkową Gorzką a tak w ogóle to lubię Guinnessa ale trudno kupić z kurka świeżego (we Wrocławiu przynajmniej) a z butelki nie pasuje mi w ogóle...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

tomek_25 całkiem możliwe ;)

Nikonem tesco - półka z piwami "nie koncernowymi" (moja ulubiona półka w tym sklepie :D)

Browar Ciechan w sumie też daje radę, ale ostatnio wyczuwam w nim nutkę komercji.. :/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

(...) Somersby (...)

ale w tym temacie rozmawiamy o PIWIE przez duże "P"

:D

Nie jestem wybredny :D Piję takie na jakie stać, obecnie do 2 zł w biedronce ewentualnie jak rzucą promocje to Carlsbergi za 2.29, ostatnio mile wspominam 'Zagłoba Okocimski' z promocji za 2.29 z biedronki. Zero bólu głowy na drugi dzień.

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Rajzer, obczaj sobie KUJAWIAKa z grupy Żywiec - niby marketowe piwo, ale daje rade (choć nie powala) Dzisiejsza cena w tesco: 2,00 PLN

* Czarna Fortuna (oficjalna nazwa aktualnie Fortuna Czarne) z tym ze nie przepadam za zbyt slodkim i pije tylko od swieta.

Poza tym czeskie piwa, np czarny Kozel ale niestety jestem w Czechach 2-3/rok a w Polsce zdecydowanie za drogo sie cenia :D

PS. Gdzie ostrzezenie o alkoholu od 18lat? I o grozbie alkoholizmu? :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności