Skocz do zawartości

Jakie piwko pijecie?

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hooli - niespodzianka dla Ciebie :D Tutaj kupisz Pilsa : https://maps.google.pl/maps?gl=pl&hl=pl...=16&iwloc=A

e: przynajmniej w w-wa w tej sieci sprzedają - ponoć ma poznańskie korzenie.

Ale widzę, że nawet w e-sklepie Piotr i Paweł jest Lech Pils więc proponuje się wybrać tam ;)

logo-stat4seo-blue-small.png

Ja ostatnio testowałem belgijskie piwa, rowniez i smakowe np. Kriek wisniowy (dobrze schlodzony) - miód.

Odnosnie tych piw z biedronki, to kilka dobrych lat temu na wieksze wyjazdy zaopatrywalismy sie wlasnie w biedronce, do takich piwek 2-3 butle soku i mozna bylo sie bawic (nie czuc roznicy, to po co przeplacac?) :( haha

Odnosnie tych piw z biedronki, to kilka dobrych lat temu na wieksze wyjazdy zaopatrywalismy sie wlasnie w biedronce, do takich piwek 2-3 butle soku i mozna bylo sie bawic (nie czuc roznicy, to po co przeplacac?) tongue.gif haha

zawsze byly okrutne :blush: - teraz tez nie sa lepsze, kilkanascie lat temu pamietam marke "wilk morski" - od piatej puszki dopiero wchodzil (jak juz czlowiek smaku nie rozroznial :) )

ale czasy byly takie a nie inne i trza bylo sobie radzic ;)

teraz jest znacznie wiecej dobrych piw - najczesciej jednak konsumuje tyskie/heineken/paulainer jak jestem w rodzinnych stronach to leszka pilasa z sentymentow

jak ktos wczesniej wspomnial jest wiele lokalnych piw bardzo dobra np. zwierzyniec (ostatnio nawet w jakims markecie w wawie je ustrzelilem)

Ogólnie to pijam Lecha albo Pilsnera, czasem calsberga. Nie polecam warki gdyż ostatnio tak się zrypała że nie wiem czy to jeszcze piwem nazwac można no ale ...

Smakuje mi tez foster jednak w Polsce jakoś go dostać nie mogę, przynajmniej w rejonie gdzie obecnie mieszkam.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ogólnie to Żywiec.. dziś testowałem Bernarda... nie jest złe... ale trochę za gorzkie :).

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności